Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναμονή για Ιμπαγάσα - Νέος γυμναστής ο Γιάγκου

Από την Παρασκευή (26/06) έχει επιστρέψει στην Αθήνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος πλέον "τρέχει" από κοντά τις εξελίξεις στον...

Από την Παρασκευή (26/06) έχει επιστρέψει στην Αθήνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος πλέον "τρέχει" από κοντά τις εξελίξεις στον Πανιώνιο.

Οι κυανέρυθροι μετρούν... αντίστροφα για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, αφού την Δευτέρα (29/06) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση (18:00) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο τεχνικός του Ιστορικού μαζί με τους συνεργάτες του εξετάζουν προσεκτικά καθημερινά πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που απασχολούν τον Ιστορικό και γίνονται προσπάθειες να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις (σ.σ. στα κυανέρυθρα έχουν ήδη ντυθεί οι Διούδης, Πατσατζόγλου).

Ένα θέμα που παραμένει ανοιχτό, είναι αυτό του Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μέσος δεν έχει πάρει ακόμη την οριστική του απόφαση, όσον αφορά το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του και στον Πανιώνιο περιμένουν την απάντηση του.

Δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι σίγουρο στην "υπόθεση" του πολύπειρου μέσου, ο οποίος επιθυμεί να έχει και αρκετό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα.

Ο Νίκος Γιάγκου
Από εκεί και πέρα, υπήρξε αλλαγή γυμναστή στον Ιστορικό, αφού ο Νίκος Γιάγκου είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Παπαλάμπρου. Ο νέος γυμναστής αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Τέλος, την Δευτέρα (29/006) και την Τρίτη (30/6) το πρωί θα γίνουν οι αιματολογικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας, όπως αναφέραμε και παραπάνω, θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας (18.00).

Δεν υπάρχουν σχόλια