Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος για Παπαδόπουλο!

Ψηλά στην μεταγραφική "λίστα" του Πανιωνίου βρίσκεται το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Ο έμπειρος επιθετικός την σεζόν ...

Ψηλά στην μεταγραφική "λίστα" του Πανιωνίου βρίσκεται το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Ο έμπειρος επιθετικός την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε συνολικά 32 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, σε Ελλάδα και Ευρώπη, σημειώνοντας 8 τέρματα.

Ο τεχνικός του Ιστορικού, Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 33χρονο ποδοσφαιριστή και θεωρεί πως με την εμπειρία του και την ικανότητα του στο γκολ θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του "Παπ" με τον ΠΑΟΚ δεν αναμένεται να ανανεωθεί και έτσι ο ίδιος ο παίκτης θα είναι σε θέση να διαλέξει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό. 

Το βιογραφικό του

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ακράτητο, ενώ συνέχισε για μια διετία στην Μπέρνλι. Από την Αγγλία γύρισε σαφώς πιο έτοιμος αγωνιστικά και αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Επειτα από πέντε επιτυχημένα χρόνια στους "πράσινους" επέλεξε να φύγει και πάλι στο εξωτερικό. Πρώτα στην Ιταλία για λογαριασμό της Λέτσε, έπειτα στην Κροατία και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τέλος στην Ισπανία και τη Θέλτα. Το 2012 επέστρεψε στην Ελλάδα κι αγωνίστηκε για έξι μήνες στον Λεβαδειακό.

Η σεζόν 2012-13 ήταν η... επιστροφή του στις επιτυχίες, όταν με τη φανέλα του Πανθρακικού σημείωσε 12 γκολ σε 25 συμμετοχές. Η αγωνιστική του επάνοδος επιβεβαιώθηκε και την επόμενη χρονιά όπου με το Ατρόμητο σταμάτησε στα 14 γκολ. Την περασμένη αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο σκόραρε οκτώ φορές.

Επίσης, διετέλεσε μέλος της Εθνικής από το 2002 και το 2004 και ήταν στους 23 ποδοσφαιριστές που κατέκτησαν του Euro στην Πορτογαλίας.

Τέλος εχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο Ελλάδος, καθώς και ένα πρωτάθλημα Κροατίας με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια