Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κλείνει» ο Πατσατζόγλου!

Μία ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Βασίλη Πατσατζόγλου βρίσκεται ο Πανιώνιος. Οι άνθρωποι του Ιστορικού βρίσκονται σε προχωρημ...

Μία ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Βασίλη Πατσατζόγλου βρίσκεται ο Πανιώνιος.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή, φαίνεται πως προφορικά τα έχουν βρει και αναμένεται -εκτός απροόπτου- μέχρι την Τρίτη να "κλείσει" οριστικά η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Ηρακλή Ψαχνών στα play-out της Football League και πλησιάζει όλο και περισσότερο στη... Νέα Σμύρνη.

Να σημειωθεί, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, πως ενδιαφέρον για τον "Πάτσα" έχουν δείξει και άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, όμως το γεγονός ότι Πανιώνιος αξιοποιεί τους νέους ποδοσφαιριστές έχει παίξει σημαντικό ρόλό για τον παίκτη, ο οποίος είναι έτοιμος να πει το "ναι"  στους κυανέρυθρους.

Ο 21χρονος άσος  προέρχεται από γεμάτες σεζόν με την φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών στην δεύτερη κατηγορία  και έχει το προσόν να μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από μία θέση με επιτυχία (κεντρικός αμυντικός, αμυντικό χαφ, δεξί μπακ).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια