Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το χάρηκαν με την ψυχή τους (video-photos)

Έξαλλοι πανηγυρισμοί και ανακούφιση για τον ψυχοφθόρο τρόπο που ήρθε η παραμονή υπήρξε στη Νέα Σμύρνη μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑ...

Έξαλλοι πανηγυρισμοί και ανακούφιση για τον ψυχοφθόρο τρόπο που ήρθε η παραμονή υπήρξε στη Νέα Σμύρνη μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Παίκτες, διοίκηση, προπονητές και φίλαθλοι πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά την επιτυχία του Ιστορικού, που κόντρα σε όλους και σε όλα κατάφεραν να κρατήσουν τον Πανιώνιο στην Σούπερ Λιγκ.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δάκρυσαν από την χαρά τους με το σφύριγμα της λήξης. Όχι μόνο οπαδοί, αλλά και άνθρωποι της διοίκησης και παίκτες της ομάδας.

Ο Πανιώνιος όλη τη χρονιά ήταν μία γροθιά, μία οικογένεια, κάτι που τόνισαν όλοι οι παίκτες του Πανιωνίου, στις δηλώσεις που έκαναν μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο κόσμος του Ιστορικού ήταν συγκλονιστικός στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς και φυσικά οι παίκτες στο φινάλε του ματς έσπευσαν να πανηγυρίσουν μαζί του την επιτυχία.

Mετά από λίγη ώρα τα πανηγύρια μεταφέρθηκαν στα αποδυτήρια, όπου παίκτες, προπονητές και διοίκηση έγιναν "ένα" και φώναζαν συνθήματα του Πανιωνίου. Βέβαια, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι... απαραίτητες σαμπάνιες!

Δείτε Video και Φωτογραφίες















Επιμέλειά: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ11 Μαΐου 2015 στις 7:47 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ
    ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΠΛΑΤΗ
    ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥΣ Κ. ΔΑΡΡΑ ΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.
    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ .ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ.ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή