Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος ξεσηκωμός...

Ο Πανιώνιος παίζει όλη τη χρονιά στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ και η ομάδα δεν θα δώσει μόνη της την "μάχ...

Ο Πανιώνιος παίζει όλη τη χρονιά στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ και η ομάδα δεν θα δώσει μόνη της την "μάχη"!



Του Γιώργου Καρμίρη

Ο Ιστορικός φέτος -χωρίς αμφιβολία- είναι η πιο αδικημένη ομάδα το πρωταθλήματος, καθώς η αγωνιστική της εικόνα δεν αντικατροπτίζεται σε καμία περίπτωση με την βαθμολογική της θέση.

Σε αυτό έχουν παίξει αρκετά πράγματα ρόλο, όπως η απειρία των νεαρών ποδοσφαιριστών να "τελειώσουν" παιχνίδια στα οποία οι κυανέρυθροι είχαν κυριολεκτικά "πατήσει" στον αγωνιστικό χώρο τον αντίπαλο τους (τελευταίο παράδειγμα ο αγώνα με τον Ατρόμητο).

Το σημαντικότερο ρόλο, όμως, έχει παίξει το γεγονός πως ο Πανιώνιος την φετινή σεζόν είναι μόνος του κόντρα σε όλους. Βλέπουμε τις τελευταίες αγωνιστικές -και όχι μόνο- ομάδες που έχουν ως στόχο την παραμονή να "μεταμορφώνονται" σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Να παίρνουν με άνεση τις νίκες που χρειάζονται και να διεκδικούν την σωτηρία τους έως το τέλος.

Ο Ιστορικός παίζει κόντρα σε όλους και σε όλα, είναι αυτόνομος και αυτό το έχει "πληρώσει". Πολλές διαιτητικές αποφάσεις, οι οποίος στερούν από την ομάδα του Ουζουνίδη να παίρνει αυτό που της αξίζει. Τα παραδείγματα σε παιχνίδια του Πανιωνίου πολλά, που δεν χρειάζεται καν να τα αναφέρουμε ξανά.

Αντιθέτως, άλλες ομάδες έχουν την εύνοια των διαιτητών, κερδίζουν με πέναλτι (όχι μία και δύο φορές) που ούτε καν αμφισβητούμενα δεν είναι και γενικότερα έχουν διαφορετική αντιμετώπιση σε  σχέση με τον Πανιώνιο.

Όλα αυτά, βέβαια, ο κόσμος του Πανιωνίου τα έχει καταλάβει και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να σταθεί μαζικά δίπλα στην ομάδα και να δείξει πως πάντα στα δύσκολα ο σύλλογος θα είναι ενωμένος.

Τα τελευταία 24ωρα έχει παρατηρηθεί γενική κινητοποίηση και κυανέρυθρη πανστρατιά στη Νέα Σμύρνη και όχι μόνο, προκειμένου την Κυριακή (10/05) το γήπεδο να είναι κατάμεστο!

Πολλοί φίλαθλοι του Ιστορικού, οι οποίοι για τον οποιοδήποτε λόγο δεν είχαν στηρίξει ενεργά μέχρι στιγμής την φετινή προσπάθεια του Πανιωνίου, θα δώσουν το "παρών" στον... τελικό με τον ΠΑΟΚ, κάτι που γεμίζει αισιοδοξία άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου.

Άλλωστε και  στα social media οι φίλοι του Πανιωνίου εκφράζουν με κάθε τρόπο την στήριξη που θα παρέχουν στην ομάδα στο ματς της Κυριακής, κάτι που φανερώνει αν μη τι άλλο πως το γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα ζήσει μεγάλες στιγμές για μία ακόμη φορά.

Να σημειωθεί, πως το κλίμα συσπείρωσης υπάρχει και μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπου φυσικά όλοι πιστεύουν πως ο Πανιώνιος δεν έπρεπε να παίζει αυτή τη στιγμή για την παραμονή του, ωστόσο είναι αισιόδοξοι πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Όλοι οι Πανιώνιοι, λοιπόν, ζουν και αναπνέουν για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (10/05). Ο Ιστορικός έχει μάθει να ζει και να βιώνει αδικίες και δυσκολίες, ξέρει να τις προσπερνάει, κάτι που καλείται να κάνει και τώρα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ! 

3 σχόλια

  1. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΝΕΜΕΑΣ5 Μαΐου 2015 στις 8:24 μ.μ.

    Αγαπητοι ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ θα ξεκινησω το σχολιο μου απο την πρωτη παραγραφο του Γ. Καρμιρη με την εξης διαφοροποιηση οτι ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ στο παιχνιδι της Κυριακης παιζει οχι μονο τους κοπους μιας ολοκληρης χρονιας, αλλα παραμενοντας στην Α Εθνικη με αυτα τα νεα και πολυ ταλαντουχα παιδια ,μαζυ την σημερινη διοιηκηση που αγωνιζεται παρα τα πολλα οικονομικα προβληματα να κτισει σε νεα βασει το μελλον της αγαπημενη μας ομαδος ολοι λοιπον την Κυριακη το βραδυ στην ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ .ΓΕΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΗ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΝΕΜΕΑΣ6 Μαΐου 2015 στις 2:08 μ.μ.

    Αγαπητοι ΣυνΠανιωνιοι ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ την Κυριακη δεν παιζει μονο τους κοπους μιας χρονιας αλλα κατι πολυ περισσοτερο την μελλοντικη πορεια του, την εξυγιανση που εχουν ξεκινηση οι διοικουντες φετος την ομαδα, θα ειναι αδικο ο κοπος αυτων των παρα πολυ ταλαντουχων ποδοσφαιριστων να μην χειροκροτειθη την Κυριακη το βραδυ μετα απο το νικηφορο αγωνα με τον ΠΑΟΚ απο ενα καταμεστο απο κοσμο γηπεδο Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ ,ειμαι συγουρος οτι θα τα καταφερουμε ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O κοσμος του Πανιωνιου , καλειται αυτη την Κυριακη να δειξει για πρωτη και τελευταια φορα φετος για ποιο λογο ο Πανιωνιος δεν ειναι ουτε Πανθρακικος , ουτε Λεβαδειακος , ουτε Καλλονη ,ουτε Ξανθη κοκ. Η παρουσια ολων ειναι επιβεβλημενη . Διακαιολογιες δεν υπαρχουν!! Ηρθε η ωρα φετος για να σταθουμε στο υψος της ιστοριας και της ιδεας που κουβαλαει αυτη η ομαδα . Εστω και την υστατη στιγμη...
    Η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή