Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Ελπίζω να πάνε όλα καλά...»

Για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, την παραμονή του Πανιωνίου στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και το... μέλλον του μίλησε αποκλειστικά στα panionia...

Για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, την παραμονή του Πανιωνίου στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και το... μέλλον του μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός του Ιστορικού αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην προσπάθεια των κυανέρυθρων να μειώσουν τα οικονομικά προβλήματα, ώστε να καταφέρουν να διεκδικήσουν στην πορεία κάτι πολύ καλύτερο.

Παράλληλε, τόνισε πως ο Πανιώνιος στηρίχθηκε στην διάθεση και τον ενθουσιασμό που έδειξαν οι παίκτες του, ενώ μίλησε και για το φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα στην Ελευσίνα.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μέλλον του και στις συζητήσεις που θα έχει με την διοίκηση του συλλόγου, τονίζοντας χαρακτηριστικά "...ελπίζω να πάνε όλα καλά".

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα panionianea.gr:

-Τι γεύση σας αφήνει το φετινό πρωτάθλημα;

«Ήταν ένα κλασικό ελληνικό πρωτάθλημα, μέχρι την τελευταία αγωνιστική όλα ανοιχτά, ειδικά στην ουρά όπου είχε μεγάλη μάχη. Εγώ δεν είμαι εναντίον των 18 ομάδων, βλέπετε πως όσες φορές ήταν 18 ομάδες στο πρωτάθλημα μέχρι τελευταία αγωνιστική υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός. Είχαμε αυτό το ευτράπελο με τις αποχωρήσεις ομάδων, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να το προνοήσουν οι αρχές πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

-Ο Πανιώνιος κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία μία ακόμη δύσκολη σεζόν...

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολη η χρονιά με τα προβλήματα που υπήρχαν, όμως ο Πανιώνιος δεν είχε άλλο τρόπο για να λύσει τα προβλήματα του. Χαμηλό μπάτζετ, νέα παιδιά, προσπάθεια να βγάζει νέους ποδοσφαιριστές, να διεκδικεί την σωτηρία έτσι ώστε κάθε χρόνο να μειώνονται τα οικονομικά προβλήματα και κάποια στιγμή σε 1-2 χρόνια να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι πολύ καλύτερο».

-Που στηρίχθηκε η ομάδα για να πετύχει τον στόχο της;

«Νομίζω ότι στο δεύτερο γύρο ο Πανιώνιος ήταν από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν είναι τυχαίο ότι στον δεύτερο γύρο ήμασταν μέσα στις πρώτες πέντε ομάδες. Επίσης και το ποδόσφαιρο που παίξαμε ήταν πολύ καλό. Θεωρώ ότι αδικούμαστε πάρα πολύ από αποτελέσματα ειδικά του δεύτερου γύρου, έπρεπε να είχαμε κερδίσει περισσότερα παιχνίδια. Λίγο η απειρία όμως, λίγο η πίεση μας στέρησαν βαθμ0ούς. Η επιτυχία στο τέλος όμως στηρίχθηκε στην διάθεση και τον ενθουσιασμό που έδειξαν τα παιδιά».

-Δύο λόγια για το φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Πανιώνιος στην Ελευσίνα...

«Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που ήρθαμε να τιμήσουμε τον Πανελευσινιακό και να του δώσουμε συγχαρητήρια για την άνοδο. Φάνηκε ότι έχουν καλή ομάδα και δίκαια πήραν το πρωτάθλημα. Τους εύχομαι τα καλύτερα».

-Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσετε στην πάγκο της ομάδας. Υπάρχει κάποια εξέλιξη;

«Αυτές τις μέρες θα μιλήσουμε με την διοίκηση. Είχαμε πει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα μιλήσουμε και τα επόμενα 24ωρα θα κάνουμε μία συζήτηση με την ομάδα και θα δούμε».

-Η δική σας πρόθεση; 

«Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τις συνθήκες που βρήκα στον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα όμως άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Επαγγελματίες είμαστε, θα τα βάλουμε κάτω με την ομάδα, θα τα συζητήσουμε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια