Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μητρόπουλος στα panionianea.gr: «Δεν πέρασε από το μυαλό μου ο υποβιβασμός»

Στην παραμονή του Πανιωνίου στη Σούπερ Λιγκ και όχι μόνο αναφέρθηκε ο Παύλος Μητρόπουλος, παραχωρώντας αποκλειστική συνέντευξη στα panioni...

Στην παραμονή του Πανιωνίου στη Σούπερ Λιγκ και όχι μόνο αναφέρθηκε ο Παύλος Μητρόπουλος, παραχωρώντας αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr



Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Ο δυναμικός αμυντικός μέσος του Ιστορικού, σαφώς ευτυχισμένος από το θετικό φινάλε της σεζόν για την ομάδα, τόνισε -μεταξύ άλλων- πως σε καμία περίπτωση δεν πέρασε από το μυαλό του η αποτυχία, λέγοντας όμως πως τον... τρόμαξαν οι διαιτητικές αποφάσεις του Σιδηρόπουλου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο 25χρονος άσος ανέφερε τα τρία κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς για τον Πανιώνιο, μίλησε για τη νέα σεζόν, την συμπαράσταση του κόσμου στο ματς με τους Θεσσαλονικείς, ενώ δεν παρέλειψε να πει το δικό του "ευχαριστώ" στους Νίκο Ζαμάνη, Βαγγέλη Σουφλέρη για την στήριξη τους  προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παύλου Μητρόπουλου στα panionianea.gr:

-Παύλο πέρασαν λίγα 24ωρα από το «θρίλερ» με τον ΠΑΟΚ. Με πιο καθαρό μυαλό , πλέον, θέλω να μου πεις για την πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας…

«Ήταν τεράστια η προσπάθεια που κάναμε όλοι μας. Όλη η Ελλάδα μας είχε με το ένα πόδι στην Β’ Εθνική, όμως τα δώσαμε όλα και καταφέραμε να διατηρήσουμε τον Πανιώνιο εκεί που του αρμόζει».

-Κατά την διάρκεια του αγώνα και κυρίως μετά την αποβολή του Τασουλή φοβήθηκες πως τελικά δεν θα τα καταφέρετε;

«Δεν πέρασε από το μυαλό μου ούτε μια στιγμή η αποτυχία και ο υποβιβασμός της ομάδας. Στο τέλος είχαν λήξει τα άλλα ματς και μας έκανε και η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και όλα πήγαν καλά».

-Οι διαιτητικές αποφάσεις του Σιδηρόπουλου σε τρόμαξαν;

«Πάρα πολύ. Δεν μας έδωσε δύο πέναλτι και γενικά δεν ήταν σε καλή μέρα…»

-Τι γεύση σου αφήνει το τέλος της σεζόν;

«Πολύ γλυκιά και γεμάτη ικανοποίηση θα έλεγα. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας»

-Θέλω να μου πεις τρία κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς;

«Θεωρώ πως τα πιο σημαντική παιχνίδια ήταν οι νίκες με Λεβαδειακό, Πανθρακικό και Παναιτωλικό».

-Ο κόσμος του Πανιωνίου είχε δυναμική παρουσία με τον ΠΑΟΚ. Το σχόλιο σου;

«Η παρουσία και η συμπαράσταση του κόσμου μας ήταν τρομερή. Η καλύτερη απ’ όλα τα φετινά παιχνίδια. Ο κόσμος μας έδωσε μεγάλη ώθηση για να τα καταφέρουμε».

-Πως περιμένεις τη νέα σεζόν για τον Πανιώνιο;

«Νομίζω πως η νέα σεζόν θα είναι πολύ καλύτερη από την φετινή. Η ομάδα πλέον πατάει πιο σταθερά και καλύτερα στα πόδια της, ενώ και οικονομικά τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα».

-Έχεις συμβόλαιο με την ομάδα. Θα είσαι κανονικά στον Πανιώνιο και τη νέα σεζόν;

«Έχω συμβόλαιο με τον Πανιώνιο για ακόμη δύο χρόνια. Οπότε πιστεύω πως ναι».

-Η γνώμη σου για το φετινό πρωτάθλημα;

«Φέτος ήταν αρκετά συναρπαστικό το πρωτάθλημα και γεμάτο αγωνία, ειδικά για τον υποβιβασμό. Είχε ενδιαφέρον έως το φινάλε».

-Τέλος, θα ήθελες να προσθέσεις κάτι;

«Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Νίκο Ζαμάνη και τον Βαγγέλη Σουφλέρη που με στήριξαν από την πρώτη μέρα και στα καλά, αλλά κ στα άσχημα. Τους χρωστάω πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια