Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

H Κ15 του Ιστορικού σε διεθνές τουρνουά

Στο διεθνές τουρνουά, Coca-Cola Elite Neon Cup 2015, θα πάρει μέρος η ομάδα Κ15 της ΠΑΕ Πανιώνιος. Στο εν λόγω τουρνουά, το οποίο θα πρ...

Στο διεθνές τουρνουά, Coca-Cola Elite Neon Cup 2015, θα πάρει μέρος η ομάδα Κ15 της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Στο εν λόγω τουρνουά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο Παιανίας, οι "μικροί" του Πανιωνίου θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν κόντρα σε  μεγάλες ομάδες.

Αναλυτικά οι ομάδες που θα πάρουν μέρος: Manchester City , Altinordu, West Bromwich, Partizan, AΕΚ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννενα και Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.

Η σχετική ενημέρωση:

Coca-Cola Elite Neon Cup 2015

Συμμετοχή της Κ15 της ΠΑΕ Πανιώνιος στο Coca-Cola Elite Neon Cup 2015, το απόλυτο τουρνουά στην Ελλάδα για ομάδες Κ15, που διοργανώνει η Yellowfields, για δεύτερη συνεχή χρονιά φιλοξενώντας τις κορυφαίες ακαδημίες της Ελλάδας και του εξωτερικού και θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Παιάνιας 28-31 Μαϊου 2015.

Συγκεκριμένα, οι ακαδημίες Κ15 που θα πάρουν μέρος στο φετινό Coca – Cola Elite Neon Cup θα είναι οι Manchester City FC (Αγγλία), Altinordu A.Ş (Τουρκία), West Bromwich Albion (Αγγλία), Partizan F.C (Σερβία), AΕΚ (Ελλάδα), Παναθηναϊκός (Ελλάδα), Πανιώνιος (Ελλάδα), Ατρόμητος (Ελλάδα), ΠΑΣ Γιάννενα (Ελλάδα) και Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α (Ελλάδα).

Στον πρώτο γύρο όλες οι ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους και οι πρώτοι τέσσερις του κάθε ομίλου θα προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. O πρώτος με το δεύτερο από κάθε όμιλο θα παίξουν στους ημιτελικούς το Σάββατο 30 Μαΐου για να κερδίσουν τις δύο θέσεις που θα οδηγήσουν στο μεγάλο τελικό της Κυριακής. Οι ομάδες που δεν θα καταφέρουν να προκριθούν θα παίξουν στο μικρό τελικό. Τέλος, οι υπόλοιποι των ομίλων θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για τις θέσεις 5 έως 10.

Μάλιστα, οι φίλοι του Elite Neon Cup θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες μέσω των καναλιών Novasports (Πανιώνιος - ΠΑΟ Πέμπτη 16:30 και Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννενα Πέμπτη 18:30) , αλλά και μέσω Live streaming (Manchester City FC - Πανιώνιος Παρασκευή 17:30 και Altinordu A.Ş - Πανιώνιος Παρασκευή 20:30).

*Περισσότερα για το Coca-Cola Elite Neon Cup, τις εγκαταστάσεις, τον τρόπο διεξαγωγής αλλά και τις ημερομηνίες των παιχνιδιών μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρνουά http://elite.neoncup.gr/el/arxiki/ ή στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας της ΠΑΕ Πανιώνιος www.panioniosacademy.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια