Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κάλεσμα από τους Παλαίμαχους

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρόν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Π...

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρόν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που θα κρίνει την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά

Την Κυριακή, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δίνει τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς και δεν πρέπει να είναι μόνος του. Η οικογένεια μας, δίνει την μάχη της επιβίωσης και εμείς οφείλουμε να δώσουμε βροντερό παρών.

O Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ καλεί τα μέλη του να σταθούν στο πλευρό της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών και να ενώσουν τις φωνές τους με τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας, για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.Αυτή την Κυριακή δεν θα λείψει κανείς. Μαζί θα δώσουμε την μάχη για να κρατήσουμε τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ εκεί που ανήκει. Ηρθε η ώρα να προστατέψουμε, ο καθένας από το πόστο του, τον σύλλογο που τόσα μας πρόσφερε και στον οποίο χρωστάμε.Την Κυριακή ΟΛΟΙ γήπεδο

ΟΙ ΠΑΛΑΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ

1 σχόλιο

  1. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΝΕΜΕΑΣ,8 Μαΐου 2015 στις 9:23 π.μ.

    Σιγουρα δεν πρεπη να λειψει κανεις δεν ειναι μονο ο αγωνας της χρονιας αλλα ολο το μελλον του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ τωρα που πραγματικα εχει ξεκινησει μια προσπαθεια απο την διοικηση με ταλαντουχους παικτες να μπουν γερες βασεις για τα επομενα χρονια ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή