Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Το μόνο σενάριο είναι η νίκη»

Μόνο τη νίκη έχει στο μυαλό του ο Πανιώνιος κόντρα στον ΠΑΟΚ και όχι τα υπόλοιπα σενάρια παραμονής, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο ...

Μόνο τη νίκη έχει στο μυαλό του ο Πανιώνιος κόντρα στον ΠΑΟΚ και όχι τα υπόλοιπα σενάρια παραμονής, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο προπονητής του Ιστορικού μίλησε στην κάμερα της nOva και αρχικά τόνισε:

«Τα σενάρια παραμονής είναι πολλά, αλλά για εμάς είναι ένα. Μπαίνουμε μέσα για να κερδίσουμε το παιχνίδι και δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι αντίπαλοί μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά την Κυριακή»

Εν συνεχεία, αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ, είπε:

«Δεν περιμένω να μας χαριστεί κανείς, ο ΠΑΟΚ θα έρθει να παίξει για τη νίκη σαν μεγάλη ομάδα που είναι. ΜΕ τον καινούργιο προπόνηση έχει γίνει πιο σκληρή σαν ομάδα. Δεν δίνει έμφαση μόνο στην επίθεση αλλά και στην άμυνα».

Τέλος, πρόσθεσε:
«Πιστεύω θα έχει και κόσμο αρκετό το γήπεδο και η συγκέντρωση μας είναι μόνο στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε και αποτελεσματικοί, δεν γίνεται σε τέτοιο παιχνίδι να χάσεις πολλές ευκαιρίες. Έχουμε ποιότητα και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Όταν θα βάλεις γκολ σου δίνει αυτοπεποίθηση και στην επίθεση και στην άμυνα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια