Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Η ομάδα είναι για μεγαλύτερα πράγματα»

Την ικανοποίηση του για την υλοποίηση του στόχο της παραμονής εξέφρασε ο Αντώνης Μανίκας, ο οποίος όμως ονειρεύεται την επιστροφή της ομά...

Την ικανοποίηση του για την υλοποίηση του στόχο της παραμονής εξέφρασε ο Αντώνης Μανίκας, ο οποίος όμως ονειρεύεται την επιστροφή της ομάδας στις επιτυχίες.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός διευθυντής του Πανιωνίου στον "Nova Σπορ fm":

Για τη φετινή προσπάθεια και την παραμονή στη Super League: «Νομίζω ότι πρέπει να λειτουργήσουν πολλά πράγματα σωστά για να πάει μια ομάδα όπως σχεδιάζεις. Έγινε μια προσπάθεια διοικητικά από ανθρώπους που αγαπάνε τον Πανιώνιο. Δεν είναι μόνο η φετινή σεζόν, αλλά και η περυσινή. Είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε, αλλά δεν τιμάει τον Πανιώνιο να παλεύει για τη σωτηρία. Πρέπει να είναι πλασμένος για μεγαλύτερα πράγματα. Μην ξεχνάμε ότι είναι μια ομάδα που πουλάει κάθε χρόνο παίκτες και έχει παράδοση με τους Έλληνες παίκτες και αυτό το λένε όλοι.

Τη μερίδα του λέοντος στην επιτυχία έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά προσέφερε και ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, ο οποίος παρουσίασε καλό δείγμα γραφής, αν και ήταν άπειρος. Εκτός από αυτούς το μυστικό είναι τα αποδυτήρια και σε αυτό το κομμάτι διαφέρει από τις υπόλοιπες ομάδες ο Πανιώνιος. Ακόμα και οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν χθες ήταν από τους πρώτος που πανηγύρισαν».

Για τον σχεδιασμό και την πορεία της ομάδας από εδώ και πέρα: «Ό,τι γίνεται πρέπει να γίνεται σταδιακά. Από την αποχώρηση του Κύριου Τσακίρη δημιουργήθηκε ένα οικονομικό άνοιγμα δυστυχώς. Καταφέραμε να το κατεβάσουμε και να το κάνουμε βιώσιμο το χρέος, ενώ περιμένουμε και να μπούμε στη ρύθμιση των 100 δόσεων. Πρέπει να υπάρχει οργάνωση και σωστή πολιτική. Μπορούμε και πάλι να γίνουμε υπολογίσιμη δύναμη.

Όπως τα βρήκαμε τα πράγματα τη φετινή χρονιά, δηλαδή με τέσσερις παίκτες από πέρυσι και εννέα από τη δεύτερη ομάδα έπρεπε να πάρουμε ρίσκο. Πήραμε το ρίσκο να φτιάξουμε ομάδα από την αρχή. Το πληρώσαμε σε κρίσιμα σημεία, αλλά παίξαμε και ωραίο ποδόσφαιρο. Επίσης, πιστεύω ότι σε ελάχιστα σημεία δεν αδικηθήκαμε φέτος. Τα πράγματα δεν ήταν ευνοϊκά για την ομάδα μας σε αυτό το κομμάτι».

Για τις πολλές καθυστερήσεις που έγινα προς το τέλος: «Κάποιες στιγμές πάνω στην ένταση συμβαίνουν αυτά. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα πράγματα, αλλά δυστυχώς είναι και αυτά μέσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα ήταν σωστό να υποστηρίξουμε το αντίθετο».

Δεν υπάρχουν σχόλια