Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ημερίδα Ακαδημίας ΠΑΕ Πανιώνιος

Ανακοίνωση από την Ακαδημία της ΠΑΕ Πανιώνιος Ακαδημία ΠΑΕ Πανιώνιος Ημερίδα Διατροφής - Διατροφολογίας Από το ερευνητικό τμήμα επ...

Ανακοίνωση από την Ακαδημία της ΠΑΕ Πανιώνιος

Ακαδημία ΠΑΕ Πανιώνιος

Ημερίδα Διατροφής - Διατροφολογίας
Από το ερευνητικό τμήμα επιστήμης διατροφής 
διατροφολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου 

Σάββατο 9 Μαΐου 2015
         09:30 π.μ. 

Αθλητικές εγκαταστάσεις "Fous De Foot"

Στο πλαίσιο της άμεσης ανάγκης για για την παραγωγή της υγείας των νεαρών αθλητών που συμμετέχουν στις ακαδημίες ποδοσφαίρου, η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Πανιώνιος σε συνεργασία με ερευνητές από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο προγραμματίζει μία σειρά από δράσεις που περιλαμβάνουν διαλέξεις σχετικά με την αθλητική διατροφή και μετρήσεις διατροφικών συνηθειών και αθλητικής απόδοσης.

Η απόδοση αθλητών, εκτός από το φυσικό ταλέντο και την συστηματική επιστημονική προπόνηση, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από τις διατροφικές συνήθεις και συμπεριφορές, καθώς αυτές ενισχύουν ή υποσκάπτουν την απόδοση τόσο στην προπόνηση όσο και στον αγώνα. Αυτό οφείλεται στον εξέχοντα ρόλο που κατέχει η ρύθμιση και ο συντονισμός των μονοταπιών του μεταβολισμού όταν λειτουργεί σε εξαιρετικά υψηλούς ευθμούς κατά την άσκηση.

Επομένως, οι αθλητές που επιθυμούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, θα έχουν σοβαρό πλεονέκτημα εάν υιοθετήσουν απλές οδηγίες αθλητικής διατροφής.

Περισσότερα στην παρακάτω φωτογραφία


Δεν υπάρχουν σχόλια