Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπακασέτας: «Πιστεύω στη νίκη»

Αισιόδοξος πως ο Πανιώνιος θα πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα πετύχει τον στόχο της παραμονής δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας. Ο νεαρός...

Αισιόδοξος πως ο Πανιώνιος θα πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα πετύχει τον στόχο της παραμονής δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο νεαρός επιθετικός του Ιστορικού αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο:

«Υπήρχε μία στεναχώρια για το αποτέλεσμα στο Περιστέρι, ήταν άδικο. Δεν σκεφτόμαστε τα σενάρια, ξέρουμε ότι με δική μας νίκη έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή».

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στον ΠΑΟΚ και στο παιχνίδι της Κυριακής:

«Ξεκίνησε καλά ο ΠΑΟΚ, όμως στην πορεία έκανε φθίνουσα πορεία. Έχει σκαμπανεβάσματα , μπορεί να κάνει πολύ καλό ματς ή κακό. Εμείς, όμως, αν είμαστε όπως στα τελευταία παιχνίδια πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη».

Τέλος, μιλώντας στην κάμερα της nova, αναφέρθηκε στην δική του παρουσία στον Πανιώνιο:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην καινούργια μου ομάδα. Ήρθα σε ανθρώπους που με πίστεψαν πραγματικά σαν ποδοσφαιριστή και αυτό σε κάνει πιο δυνατό. Θέλω να συνεχίσω εδώ στην ομάδα, μου προσφέρει όλα αυτά που χρειάζομαι σαν ποδοσφαιριστής, είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω ότι θα τελειώσει η χρονιά όμορφα, θα παραμείνει η ομάδα και του χρόνου θα βάλουμε καινούργιες βλέψεις».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια