Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος είσαι!

Ο Πανιώνιος είχε την ευκαιρία, με βάση την αγωνιστική του εικόνα, να πάρει βαθμό ή βαθμούς στο Περιστέρι, όμως δεν τα κατάφερε και θα παί...

Ο Πανιώνιος είχε την ευκαιρία, με βάση την αγωνιστική του εικόνα, να πάρει βαθμό ή βαθμούς στο Περιστέρι, όμως δεν τα κατάφερε και θα παίξει την παραμονή του την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε καλή απόδοση κόντρα στον Ατρόμητο, έχασε ευκαιρίες με το "τσουβάλι", όμως γκολ δεν έβαλε, γνώρισε την ήττα και σε συνδυασμό με το "διπλό" του Πανθρακικού στη Βέροια δεν "κλείδωσε" την παραμονή.

Όπως βλέπουμε εδώ και χρόνια όποια ομάδα θέλει στο τέλος του πρωταθλήματος τους βαθμούς κατά ένα... μαγικό τρόπο -σχεδόν πάντα- τους παίρνει. Έτσι, εφησυχασμός στον Πανιώνιο δεν υπήρχε και τελικά η υπόθεση παραμονή θα παιχτεί στο φινάλε της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ιστορικός έχει 42 βαθμούς, ο Πανθρακικός 40 και ο Λεβαδειακός επίσης 40. Την τελευταία αγωνιστική ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ο Πανθρακικός την Ξάνθη και ο Λεβαδειακός παίζει εκτός με τον Εργοτέλη.

Για να μην μπλέκουμε με όλα τα σενάρια παραμονής (είναι και πολλά), ένα είναι σίγουρο. Ο Πανιώνιος πρέπει και μπορεί να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να μην τον νοιάζει τι θα γίνει στα άλλα παιχνίδια.

Η ομάδα του Ουζουνίδη διαθέτη την ποιότητα και αν δεν υπάρχει το παραπάνω άγχος της τελευταίας αγωνιστικής, τότε είναι στο χέρι της να φτάσει στη νίκη-οριστική παραμονή.

Άλλωστε Πανιώνιος είσαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια