Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο Πανιώνιος σώθηκε με την μαγκιά του»

Σε... πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ιστορικό και τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Πανιωνίου...

Σε... πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ιστορικό και τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Πανιωνίου τόνισε -μεταξύ άλλων- στην συνέντευξη Τύπου πως οι κυανέρυθροι σώθηκαν μόνοι τους, με την μαγκιά τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Όσο και να προσπαθείς να κρατήσεις τα παιδιά χωρίς πίεση δεν είναι εύκολο και αυτό φάνηκε μέσα στο παιχνίδι. Έπρεπε να βγάλουμε δύναμη και αποφασιστικότητα και αυτό το καταφέραμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Ήταν πολύ δύσκολη η σεζόν για τον Πανιώνιο και κατά γενική ομολογία στον δεύτερο γύρο η ομάδα έπαιξε πολύ καλύτερα από πολλές ομάδες. Δεν έπρεπε να παίζουμε έως το τέλος για την σωτηρία».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος που ήταν μαζί μας σήμερα και μας βοήθησε πολύ πρέπει να είναι πάντα κοντά μας. Να αφήσουν στην άκρη ότι διαφορές υπάρχουν και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας».

Για την επιτυχία του συλλόγου: «Ο Πανιώνιος έχει κάτι το ιδιαίτερο. Αυτός ο σύλλογος έδειξε πως δεν λέγεται τυχαία Ιστορικός. Δεν έχω να πω πολλά αυτή τη στιγμή. Θέλω να πω συγχαρητήρια στη διοίκηση για την προσπάθεια της και στα παιδιά, όπως και στην προηγούμενη τεχνική ηγεσία. Στο τέλος της ημέρας πετύχαμε τον στόχο μας. Ο Πανιώνιος δεν είναι ομάδα που πρέπει να έχει αυτόν τον στόχο, όμως με τα προβλήματα που υπάρχουν έτσι είναι τα πράγματα».

Για τον ίδιο και το καλύτερο πρόσωπο του Πανιωνίου: «Έκανε μεγάλη προσπάθεια και ο προηγούμενος προπονητής, είχε πολλές δυσκολίες. Σωθήκαμε τελευταία στιγμή, παρά τους 32 βαθμούς που πήραμε στην πορεία. Από την αρχή υπήρχαν προβλήματα. Όταν ήρθα μου είπαν οι άνθρωποι της διοίκησης ότι υπάρχουν δυσκολίες και ότι θα ήταν μεγάλο επίτευγμα να πετύχουμε τον στόχο. Νομίζω ότι ήταν η πιο σπουδαία δουλειά έχω κάνει έως τώρα. Για τη νέα σεζόν θα δούμε. Θα μιλήσουμε με την διοίκηση. Αισθάνομαι την εμπιστοσύνη τις διοίκησης, με εκτιμάνε. Θα μιλήσουμε και θα δούμε. Υπάρχει διάθεση από όλους και αν όλα πάνε καλά γιατί όχι και του χρόνου».

Για τις καθυστερήσεις στο τέλος: «Δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά όταν παίζεις μία ολόκληρη κατηγορία σε 10 λεπτά προσπαθείς να κάνεις πράγματα για να κόψεις τον ρυθμό. Αλλά αυτό έγινε και από τις δυσκολίες που έγιναν στο ματς. Εγώ χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ έπαιξε έτσι στα ίσια το ματς και ήθελε να νικήσει».

Για την διαιτησία του Σιδηρόπουλου: «Χάρηκα που έπαιξε έτσι ο διαιτητής γιατί κάνει πιο μάγκες για τους παίκτες μου. Έτσι όπως μας σφύριξε ήταν πιο σημαντικό και για μένα. Είχαμε κακές διαιτησίες όλη τη χρονιά. Ο Πανιώνιος σώθηκε μόνος του, με Έλληνες παίκτες, με μικρό μπάτζετ, με την μαγκιά του και κακές διαιτησίες».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΝΕΜΕΑΣ11 Μαΐου 2015 στις 12:43 π.μ.

    Οπως ειχα σχολιασει και καθ'ολη την προηγουμενη εβδομαδα,οτι ο κοσμος μας θα ειναι εκει γιατι ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ εδινε μια ανιση μαχη ολη την χρονια εναντια στους παντες και στο τελος σωθηκε με την μαγκια αυτων των πολυ ταλαντουχων παικτων στην πολυ μεγαλη προσπαθεια αυτης της διοικησης με επικαφαλης τον προεδρο και τα μελη προπονητες και ολοι οσοι ετρεξαν ολη την χρονια την ομαδα την οποια την ειχαν παραλαβη με ελαχιστους παικτες και με λιγα εσοδα καταφεραν να σωσουν την ομαδα συγχαρητηρια σε ολους και καλη δυναμη για την συνεχεια .Και ας σταματησουν οι διαφορες κασσανδρες να κανουν τα δικατους σχολια οτι ο α και ο β βοηθησε την αγαπημενη μας ομαδα να σωθη .Η ομαδαρα μας που αποτελειτε το 95% απο νεους και ταλαντουχους ΕΛΛΗΝΕΣ παικτες αξιζει για πολλα περισσοτερα και πιστευω και ευχομαι οτι την νεα χρονια θα τα καταφερη καλυτερα.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΜΕΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή