Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φινάλε με... ήττα!

Με μία ακόμη ήττα έκλεισε την φετινή πολύ κακή σεζόν ο Πανιώνιος, ο οποίος στην τελευταία αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ηττήθηκε εντός έδρας...

Με μία ακόμη ήττα έκλεισε την φετινή πολύ κακή σεζόν ο Πανιώνιος, ο οποίος στην τελευταία αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ηττήθηκε εντός έδρας με 98-89 από την Νέα Κηφισιά.

Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι θέλουν να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή τη χρονιά και να επανέλθουν άμεσα εκεί που αξίζουν, αγωνίστηκαν με πολλά νέα παιδιά, ενώ επιθετικά ο Ταμπς ήταν ο παίκτης που οδήγησε την ομάδα στο σκοράρισμα.

Ο Αμερικανός πέτυχε 29 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Σταμάτης και Σπυρόπουλος με 11.

Για τους φιλοξενούμενους οι Πεσάκοβιτς και Πόποβιτς ξεχώρισαν και οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη-γοήτρου.

Το κλειστό της Αρτάκης είχε πολύ λίγο κόσμο, πράγμα φυσιολογικό βέβαια, αφού οι φίλοι του Ιστορικού έχουν απογοητεύει από την φετινή εικόνα και φυσικά τον υποβιβασμό της ομάδας!

Τα δεκάλεπτα: 23-25, 45-48, 63-72, 89-98

Πανιώνιος (Χουγκάζ): Βεργίνης 10, Πετρόπουλος 2, Στρναντ 5, Σταμάτης 11, Μπίλης 7, Ταμπς 29, Σίχεϊ 7, Σπυρόπουλος 11, Πετρόπουλος 2, Μωραϊτης 1, Γεωργιάδης 2, Οικονομόπουλος 5.

Νέα Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Μπάρλος 4, Μαυροειδής 11, Βασιλόπουλος, Ψαθάς 19, Μελισσαράτος 10, Πόποβιτς 18, Πεσάκοβιτς 22, Ντέιβις 14.

Δεν υπάρχουν σχόλια