Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γεωργιάδης: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε»

Με στόχο τη νίκη αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργιάδη. Αναλυτικά όσα είπε στην ...

Με στόχο τη νίκη αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το παιχνίδι: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε και προσπαθήσαμε έως το τέλος, παρά τα προβλήματα που είχαμε. 60-65 λεπτά ήμασταν καλύτερη ομάδα. Στο τέλος δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την παραμονή. Το πρωτάθλημα μας χρειάζεται ομάδες σαν τον Πανιώνιο, με το μέγεθος τους. Εμείς όμως έως το τέλος θέλαμε τη νίκη. Τώρα θα παίξουμε στα play –off για πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τις καθυστερήσεις στο τέλος: «Ο Πανιώνιος έπαιζε μία κατηγορία και με όλα τα μέσα πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Πιέσαμε έως το τέλος, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε καθαρές ευκαιρίες».

Για την σεζόν: «Είχαμε μία δύσκολη χρονιά, με σκαμπανεβάσματα. Σήμερα δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Κρατάμε την καλή μας συνοχή, δύσκολα δεχόμαστε ευκαιρίες».

Για τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος έδειξε την δυναμική του και σήμερα. Μακάρι να λύσει τα προβλήματα και να είναι όπως τον θυμόμασταν και παλιότερα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια