Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Είμαστε μια σφιχτή γροθιά»

Ο Παναγιώτης Κόρμπος, εμφανώς ευτυχισμένος, μίλησε για την παραμονή του Πανιωνίου στη Super League. Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνι...

Ο Παναγιώτης Κόρμπος, εμφανώς ευτυχισμένος, μίλησε για την παραμονή του Πανιωνίου στη Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sport24":

Για την παραμονή του Πανιωνίου, μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη: «Είχαμε από την αρχή εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Λόγω του νεαρού μέσου όρου ηλικίας της ομάδας υπήρχε άγχος. Δεν αφήσαμε όμως αυτό να μας καταβάλει. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και καταφέραμε σε 90 λεπτά να μην δημιουργήσει μια αξιόλογη ευκαιρία μπροστά από τον τερματοφύλακά μας. Δεν καταφέραμε και εμείς όμως να βάλουμε γκολ σε 2-3 ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Στον πάγκο τα παιδιά άκουγαν από ένα κασετοφωνάκι τα άλλα αποτελέσματα και ευτυχώς το σφύριγμα της λήξης μας βρήκε να πανηγυρίζουμε».

Για τη σιγουριά που έδειχνε η ομάδα για το σημερινό ματς και από που αυτή απορρέει: «Απορρέει από τις δυνατότητες αυτής της ομάδας. Ο ένας στηρίζει και βοηθάει τον άλλο και αυτό μας δίνει κουράγιο. Είμαστε μια οικογένεια, μια σφιχτή γροθιά. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο προπονητής κοίταξε πολύ την ψυχολογία μας. Δεν μας πίεσε καθόλου. Είπε ότι είναι ένα παιχνίδι και θα γίνει ότι είναι να γίνει, ότι εξαρτάται από εμάς και αν είμαστε όπως πρέπει να κερδίσουμε».

Για την αντίδραση της ομάδας μετά την αποβολή του Τασουλή: «Όταν γύρισα και κοίταξε τους συμπαίκτες μου και διαπίστωσα ότι τα μάτια τους γυάλιζαν όχι μία, αλλά 10 φορές. Μετά την αποβολή παίξαμε λοιπόν 10 φορές πιο δυνατά. Σε τέτοιες φάσεις αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα αν προκύψει κάποια ευκαιρία, να την αξιοποιήσεις».

Για τα αποτελέσματα στα οποία θεωρεί ότι πάτησαν για την επίτευξη της παραμονής: «Από τις πρώτες αγωνιστικές του δεύτερου γύρου η ομάδα μάζεψε 28 βαθμούς. Κάναμε έναν τρομερό δεύτερο γύρο. Και η ισοπαλία με τον Εργοτέλη και η νίκη στη Λειβαδιά ήταν σημαντικές, αλλά κάθε παιχνίδι ήταν διαφορετικό. Χάσαμε και παιχνίδια που μπορούσαμε να κερδίσουμε. Πιστεύω όμως ότι ο βαθμός που πήραμε από την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό μας έδωσε την παραμονή».

Για τους οπαδούς του Πανιωνίου: «Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός και πρέπει να δίνει βροντερό «παρών» κάθε Κυριακή σε όλα τα γήπεδα. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από τον φίλαθλο κόσμο να έρχεται στο γήπεδο και να μας βλέπει να παίζουμε μπάλα».

Για τον καλύτερο παίκτη των Νεοσμυρνιωτών: «Θα μιλήσω για το δεύτερο μισό της σεζόν, όταν και ήρθα στην ομάδα. Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά είναι MVP. Σε κάθε διακρινόταν και διαφορετικός παίκτης. Όλα τα παιδιά έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν. ακόμη και αυτοί που έπαιξαν λίγο ή και καθόλου προσέφεραν για μένα περισσότερο επειδή μας στήριζαν από τον πάγκο. Αυτό είναι σπάνιο να το συναντήσεις σε μια ομάδα. Σε εμάς όμως δεν υπήρχαν ίντριγκες. Για μένα λοιπόν MVP είναι τα παιδιά που δεν έπαιξαν».

Για το αν πιστεύει ότι ο Λεβαδειακός υποβιβάστηκε δίκαια: «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη. Σε κάποια παιχνίδια μπορεί να είναι καλός και να χάσεις και σε άλλα να είσαι κακός και να κερδίσεις ή να πάρεις ισοπαλία. Η συγκομιδή βαθμών τα μαρτυράει όλα. Δεν μπορώ να πω ότι ο Λεβαδειακός είναι κακή ομάδα. Έχει καλούς παίκτες. Η παραμονή κρίθηκε στο νήμα και όλες οι ομάδες φέτος ήταν στο ίδιο καζάνι, καθώς ανέβηκε πολύ ψηλά ο πήχης».

Δεν υπάρχουν σχόλια