Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια»

Στην αναποτελεσματικότητα της ομάδας στην τελική ενέργεια στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ...

Στην αναποτελεσματικότητα της ομάδας στην τελική ενέργεια στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο.

Αρχικά ο προπονητής του Πανιωνίου τόνισε: «Όταν δημιουργείς τόσες ευκαιρίες και δεν πετυχαίνεις ένα γκολ για να διεκδικήσεις το παιχνίδι, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα. Δεν ξέρω αν άλλες ομάδες έκαναν τόσες πολλές και κλασικές ευκαιρίες. Το θέμα είναι ότι δεν κατορθώσαμε να βάλουμε άλλο γκολ».

Στη συνέχεια είπε: «Μετά το 2-0 αυτό που ήθελα ήταν να βάλουμε κάποιο γκολ γιατί ίσως αυτό βοηθήσει αρκετά σε πιθανή ισοβαθμία μια και μετράει η καλύτερη επίθεση. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Ενώ στα τελευταία παιχνίδια είχαμε καλύτερα ποσοστά ευστοχίας, σήμερα γυρίσαμε πίσω. Έχουμε ένα ματς μπροστά μας, ξέρουμε τη σημασία του».

Για τη μάχη του του κέντρου ανέφερε: «Ήταν λάθος του αμυντικού χαφ. Έχουμε πει ότι ο ένας από τους δύο πρέπει να μένει πίσω. Προσπάθησε να παίξει 1-2 και χάθηκε η μπάλα. Στα τελευταία παιχνίδια μπορεί να γίνονται κάποια λάθη, αλλά ο ένας λόγος που δεν αλλάζουμε είναι ότι αυτοί έχουν κάποιο ρυθμό. Νομίζω ότι θα σταματήσουν τα λάθη γιατί δεν έχουμε άλλα περιθώρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια