Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ποιος το περίμενε..;

Ποιος το περίμενε ότι στη τελευταία στροφή θα κριθούν τα πάντα; Ο Πανιώνιος έπρεπε να ήταν ο νικητής ή στη χειρότερη περίπτωση να έφευγ...

Ποιος το περίμενε ότι στη τελευταία στροφή θα κριθούν τα πάντα;

Ο Πανιώνιος έπρεπε να ήταν ο νικητής ή στη χειρότερη περίπτωση να έφευγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Περιστέρι στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Παρά ταύτα έφυγε ηττημένος με 3 – 1 αφού στο 2ο ημίχρονο έχασε τα γκολ με το τσουβάλι! Ατυχία; Άγχος; Ανικανότητα; Προφανώς επέδρασαν όλα μαζί και φυσικά ο Ιστορικός τιμωρήθηκε από το γνωστό νόμο του ποδοσφαίρου.

Τώρα τα πάντα παίζονται στη τελευταία αγωνιστική, όπου θα υπάρχει και το άγχος! Σ’ αυτήν ο Πανθρακικός παίζει στην έδρα του με την αδιάφορη Βέροια, ο Λεβαδειακός παίζει εκτός έδρας με τον υποβιβασμένο Εργοτέλη και ο Πανιώνιος αγωνίζεται με τον Παοκ που θέλει να τερματίσει στη 2η θέση! Ποιος λοιπόν έχει την πιο δύσκολη αποστολή; Προφανώς ο Πανιώνιος! Υπάρχει ενδεχόμενο και για ισοβαθμία στους 43 βαθμούς αρκετών ομάδων, που ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να μην ευνοεί τον Πανιώνιο.

Άρα πρέπει στην τελευταία αγωνιστική να πάει για τη νίκη και μόνο τη νίκη! Και θα την πετύχει αν αγωνιστεί όπως πρέπει και όπως μπορεί διότι είναι εφικτό να κερδίσει τον Παοκ, που φέτος δεν έδειξε ιδιαίτερα πράγματα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη και έμπειρη ομάδα. Ίδωμεν!

Πάντως το ενδεχόμενο να υποβιβαστεί την ίδια χρονιά ο Πανιώνιος στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ (ήδη έχει υποβιβαστεί) και στο πόλο ακούγεται εφιαλτικό και απρόσμενο! Ας βοηθήσουν όλοι οι φίλοι του Πανιωνίου, απανταχού της χώρας και ας του συμπαρασταθούν μέχρι εκεί που δεν παίρνει, ώστε ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό τόσο στο πόλο όσο και στο ποδόσφαιρο, έστω και την τελευταία στιγμή!

Πάντως σ’ αυτό το σωματείο, που τόσο πολύ έχει ταλαιπωρηθεί από την οικονομική συγκυρία και τόσο έχει υποφέρει από τα τεράστια λάθη στα οποία έχουν υποπέσει διοικήσεις του παρελθόντος, δεν αξίζει αυτή η τύχη!

Πάνος Κατσούλας

2 σχόλια

  1. αν νικισει ο πανθρακικος και χασει η λειβαδεια επεσε ο λεβαδειακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς ενώ έχουμε καλύτερο σύνολο μπλέξαμε σε περιπέτεια ελπίζω και εύχομαι ότι θα νικήσουμε τον παοκ γιατί το αξίζουμε ΠανιωνιοςΝεμεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή