Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου...

Ήττα που δεν άξιζε με το «μαγικό» σκορ 3-1 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η ομάδα του Ουζουνίδη έχασε ευκαιρίες με...

Ήττα που δεν άξιζε με το «μαγικό» σκορ 3-1 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Ουζουνίδη έχασε ευκαιρίες με το «τσουβάλι» και ο Ατρόμητος, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κλεισμένος στην περιοχή του, κατάφερε να έχει την… απόλυτη ευστοχία στις λίγες επιθέσεις του.

Φυσικά το 3-1 μόνο δίκαιο δεν θεωρείται, αφού ο Ιστορικός «πάτησε» αγωνιστικά τον αντίπαλο του μέσα στην έδρα του, όμως η αναποτελεσματικότητα στην επίθεση του στέρησε το θετικό αποτέλεσμα.

Διακοπή 13 λεπτών υπήρξε στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω ενός πανό που ανέβασαν οι οπαδοί των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως η άμυνα του Πανιωνίου δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες.

Στο 38’ οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ, με τον Ναπολεόνι να κάνει το σουτ απ' το ημικύκλιο της περιοχής και να κάνει το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Πανιώνιος άλλαξε «πρόσωπο», πίεσε τον αντίπαλο του και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Μπακασέτας και Φούντας έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσια πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στην «επανάληψη» η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τον Ιστορικό να διατηρεί τον έλεγχο του ματς, να δημιουργεί φάσεις στην αντίπαλη εστία, χωρίς όμως να βρίσκει τον… δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 52’ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας, με τον αμυντικό του Ατρόμητου Φυτανίδη να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή, μετά από τετ α τετ του Φούντα με τον Γκορμπούνοφ.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκαν και τα επόμενα λεπτά, με τον Πανιώνιο να χάνει ευκαιρίες με το… τσουβάλι. Κύριοι εκφραστές των επιθετικών ενεργειών της ομάδας ήταν οι Φούντας, Μπακασέτας και Γιάννου.

Στο 67’ διακόπηκε το παιχνίδι για περίπου 13 λεπτά, λόγω ενός πανό που ανέβασαν οι οπαδοί του Ατρόμητου (το είχαν εμφανίσει και στις αρχές του ματς).

Μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού η ομάδα του Ουζουνίδη συνέχισε να πολιορκεί την εστία των γηπεδούχων, με την μπάλα όμως, παρά τις πολλές ευκαιρίες, να μην καταλήγει στα δίχτυα.

Τελικά, ο νόμος του ποδοσφαίρου έκανε για μία ακόμη φορά την εμφάνιση του και έτσι ο Ατρόμητος που έπαιζε μόνο… άμυνα και λόγω τύχης δεν είχε δεχτεί την ισοφάριση, κατάφερε στο 96’ να κάνει το 2-0 με πλασέ του Ναπολεόνι.

Αυτό το γκολ, το οποίο ήρθε κόντρα στην ροή του αγώνα, έφερε -δικαιολογημένα- απογοήτευση στην ομάδα, η οποία σαφώς και δεν άξιζε να βρίσκεται πίσω στο σκορ.

Έτσι ο Ατρόμητος, ο οποίος… έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε και πορτοφόλι, με την ψυχολογία στα ύψη μπόρεσε στο 102’ με σκόρερ και πάλι τον Ναπολεόνι να πετύχει και τρίτο τέρμα για το 3-0.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Πανιώνιος πέτυχε το γκολ (ένα από αυτά που δικαιούταν) της… τιμής, με σκόρερ τον Κολοβό.

Ατρόμητος (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (86' Δημούτσος), Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος (65'Καραμάνος), Μπρίτο, Ούμπιδες, Ναπολεόνι, Καράσκο (53' Αγκουαζί).

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Μπουμάλ (63' Γιάννου), Τασουλής, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Μπακασέτας, Κόρμπος (84' Καθάριος), Κολοβός, Φούντας.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια