Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Όλοι μαζί για τον στόχο μας»

Κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής θα καταβάλουν άπαντες στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Χρήστο Δάρα. Ο πρόε...

Κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής θα καταβάλουν άπαντες στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Χρήστο Δάρα.

Ο πρόεδρος της κυανέρυθρης ΠΑΕ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και ξεκαθάρισε πως μοναδικός στόχος του Ιστορικού κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι η νίκη, ενώ εξέφρασε την σιγουριά του πως ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Χρήστος Δάρας, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση στο panionios.gr:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δίνει την Κυριακή τον πλέον κρίσιμο αγώνα του την φετινή περίοδο. Το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει γι εμάς είναι η νίκη, που θα σημάνει και την επίτευξη του μεγάλου στόχου που έχει θέσει η διοίκησή μας από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μας. Αλλωστε ήδη τα εισιτήρια παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση. Ολοι μαζί, κόσμος, διοίκηση, προπονητές και παίκτες λοιπόν, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχουμε το στόχο μας.

Και πλέον από την Δευτέρα με το καλό, να ξεκινήσουμε τις ενέργειές μας, για να μπορέσει την επόμενη περίοδο ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δυνατός και ενισχυμένος να διεκδικήσει την θέση που του αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

1 σχόλιο