Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Φούντας και οι άλλοι...

Τον σχεδιασμό της νέας σεζόν έχουν βάλει ήδη... μπροστά στον Πανιώνιο. Εκτός από το θέμα της προετοιμασίας, που αναφέραμε σε άλλη δημοσ...

Τον σχεδιασμό της νέας σεζόν έχουν βάλει ήδη... μπροστά στον Πανιώνιο.

Εκτός από το θέμα της προετοιμασίας, που αναφέραμε σε άλλη δημοσίευση, οι κυανέρυθροι θέλουν να ξεκαθαρίσουν και το τι μέλλει γενέσθαι με τους παίκτες που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκαν στην ομάδα με την μορφή δανεισμού.

Ο μεγάλος στόχος είναι η παραμονή του Ταξιάρχη Φούντα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ήθελε να έχει τον νεαρό μεσοεπιθετικό και τη νέα σεζόν στο ρόστερ της ομάδας και έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία με την Σάλτσμπουργκ στην οποία ανήκει.

Από εκεί και πέρα, θετικοί είναι στην "Πλατεία" και για την παραμονή του Ρισβάνη, ο οποίος αποτελεί δοκιμασμένη λύση για το κέντρο της άμυνας και είναι κάτω των 24 ετών. Βέβαια, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. στον οποίο ανήκει ο παίκτης.

Όσον αφορά τον Νίκο Καθάριο, στον Πανιώνιο θεωρούν πως είναι ένας ιδιαίτερα εξελίξημος παίκτης που μπορεί να προσφέρει βοήθειες και τα πάντα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

Τέλος, ο Δημήτρης Κολοβός θα ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και όπως φαίνεται φέτος θα μείνει στην ομάδα του Πειραιά.





Δεν υπάρχουν σχόλια