Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική «τριάρα» στην Ελευσίνα

Νικηφόρο ήταν το φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου στην Ελευσίνα, όπου η ομάδα του Ουζουνίδη επικράτησε με 3-1 του γηπεδούχου Πανελευσινιακο...

Νικηφόρο ήταν το φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου στην Ελευσίνα, όπου η ομάδα του Ουζουνίδη επικράτησε με 3-1 του γηπεδούχου Πανελευσινιακού.

Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι πήραν μέρος στην φιέστα των γηπεδούχων για την άνοδο στην Football League, αγωνίστηκαν με δύο διαφορετικές ενδεκάδες και ήταν σε γενικές γραμμές ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Στο πρώτο 45λεπτο ο Πανιώνιος δεν μπήκε πολύ δυνατά, με αποτέλεσμα ο Πανελευσινιακός να φτάνει προς την περιοχή του Γιαννακόπουλου, χωρίς ωστόσο να γίνεται ιδιαίτερα απειλητικός .

Μετά τα πρώτα 25 λεπτά ο Ιστορικός ανέβασε την απόδοση τους και -κυρίως- με τους Ιμπαγάσα, Γιάννου και Καθάριος 'έγινε πιο επικίνδυνος επιθετικά.

Αυτή η αγωνιστική άνοδος της ομάδας σφραγίστηκε και με γκολ. Σκόρερ χρίστηκε ο Ρισβάνης, όταν μετά από κόρνερ του Ιμπαγάσα έγινε αποδέκτης της μπάλας και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ουζουνίδης άλλαξε όλη την ενδεκάδα, όμως οι παίκτες που αγωνίστηκαν έδειξαν ιδιαίτερα ορεξάτη και έβγαλαν ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο.

Η εικόνα του Πανιωνίου ήταν καλύτερη στην "επανάληψη", με τους κυανέρυθρους να πετυχαίνουν δύο ακόμη τέρματα και να χάνουν κι άλλες ευκαιρίες.

Τα δεύτερο τέρμα για τον Ιστορικό σημείωσε ο Μπακασέτας με πλασέ, ύστερε από ωραία προσπάθεια και πάσα του Γκίνη.

Λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μασούρα να σκοράρει, όπου με μακρινό δυνατό σουτ έκανε το 0-3.

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ σε 1-3 λίγα λεπτά πριν το τέλος του ματς.

*Να σημειωθεί πως το κλίμα στο γήπεδο της Ελευσίνας ήταν πανηγυρικό, καθώς μετά από 15 χρόνια οι φίλοι της ομάδας πανηγύρισαν την άνοδο του Πανελευσινιακού στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

*Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, μεταξύ άλλων, η διοίκηση του Πανελευσινιακού απένειμε τιμητική πλακέτα προς την ΠΑΕ Πανιώνιος.
Μάλιστα και η κυανέρυθρη ΠΑΕ με την σειρά της έδωσε τιμητική πλακέτα προς τους γηπεδούχους, με τον Πρόδερο Χρήστο Δάρα να τονίζει -μεταξύ άλλων-: "Συγχαρητήρια στον Πανελευσινιακό για την άνοδο του και εύχομαι του χρόνου να είμαστε αντίπαλοι στην Σούπερ Λιγκ".
Ο διευθυντής ποδοσφαίρου Νίκος Ζαμάνης από την μεριά του είπε: "Αδελφοποίηση σωματείων από σήμερα, της Ελευσίνας με τον Πανιώνιο  και όσο μπορούμε θα βοηθάμε από την πλευρά μας".

*Αρκετούς παίκτες, που μέτρησαν πολλές συμμετοχές τη φετινή σεζόν, αποφάσισε να ξεκουράσει από το εν λόγω φιλικό ματς ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Βλάχος, Τασουλής, Γκέζος, Σιώπης, Μουζακίτης, Καθάριος, Ιμπαγάσα, Γιάννου
Δεύτερο ημίχρονο: Καλογεράκης, Μπακασέτας, Κολοβός, Γκίνη, Π. Γκέζος, Μασούρας, Φούντας, Μπούζας, Χόλεβας, Ρόπας, Πολλάλης

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο