Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κύπελλο στην... Πλατεία! (photos+video)

Ο Ιστορικός σαν σήμερα (10/04), πριν από ακριβώς 23 χρόνια, κατακτούσε το Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ, επικρατώντας με 73-70 του ΠΑΟΚ στ...

Ο Ιστορικός σαν σήμερα (10/04), πριν από ακριβώς 23 χρόνια, κατακτούσε το Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ, επικρατώντας με 73-70 του ΠΑΟΚ στον τελικό του ΣΕΦ, γράφοντας ιστορία!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήγαινε στο τελικό το 1991 με την ψυχολογία στα ύψη, μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων στη Γενεύη απέναντι στη Σαραγόσα.

Η δίψα, το πάθος και η θέληση όμως του Πανιωνίου και του κόσμου του, ήταν τα στοιχεία που
έδωσαν το Κύπελλο στον Ιστορικό, χαρίζοντας έναν μεγάλο και παράλληλα ιστορικό τίτλο στους κυανέρυθρους.

Η ομάδα Βλάντο Τζούροβιτς είχε μεγάλους πρωταγωνιστές τους Φάνη Χριστοδούλου και Γιώργο Γάσπαρη και έτσι ο Ιστορικός έφτασε στην επικράτηση με 73-70, προκαλώντας... παραλήρημα στον κυανέρυθρο κόσμο που βρισκόταν στις εξέδρες του ΣΕΦ.

Πανιώνιος (Τζούροβιτς): Φ.Χριστοδούλου 21(2), Γάσπαρης 20(2), Μπρούγος 12, Χρ.Χριστοδούλου, Χάτσον 12, Παναγόπουλος, Χουγκάζ, Μπάλις, Μποζγανάς, Μπάλας.

ΠΑΟΚ (Σάκοτα): Σταυρόπουλος 5(1), Πρέλεβιτς 19(1), Μπάρλοου 20(2), Κόρφας 16(1), Παπαχρόνης, Φασούλας 7, Ιωάννου, Μακαράς 3, Κατσίκης, Μπουντούρης.





2 σχόλια

  1. Επειτα απο 23 χρονια την ομαδα την έριξαν κατηγορία.
    Υπεύθυνοι για αυτό ΚΑΕ, Ερασιτέχνης, Τέντα, ..
    Συγχαρητήρια για την διάλυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το άθροισμα των πόντων του Πανιώνιου βγάζει 65 και όχι 73.

    ΑπάντησηΔιαγραφή