Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καντιώτης στα panionianea.gr: «Περηφάνια και... ακόμα ψηλότερα»

Για την υλοποίηση του στόχου της ανόδου στην Α2, τα "στατιστικά" της επιτυχίας, αλλά και για την επόμενη μέρα μίλησε αποκλειστι...

Για την υλοποίηση του στόχου της ανόδου στην Α2, τα "στατιστικά" της επιτυχίας, αλλά και για την επόμενη μέρα μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Γιώργος Καντιώτης.

Ο 24χρονος αθλητής (διαγώνιος) της ομάδας βόλεϊ του Ιστορικού, εμφανώς ευτυχισμένος από την επιτυχία του συλλόγου, αναφέρθηκε επίσης και στην εκπληκτική παρουσία του κόσμου του Πανιωνίου στο παιχνίδι με την Αρμενική, αλλά και στα συναισθήματα που υπάρχουν στον ίδιο και στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Καντιώτης στα panionianea.gr

-Ο στόχος της ανόδου επιτεύχθηκε. Θέλω να μου πεις συναισθήματα…

«Είμαστε γενικά όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο μας. Εξαρχής αυτός ήταν ο στόχος μας και καταφέραμε να τον υλοποιήσουμε. Είναι πρωτόγνωρο για όλα τα παιδιά στην ομάδα, γιατί ουσιαστικά είμαστε μικροί σε ηλικία οι περισσότεροι, χωρίς πολλές εμπειρίες με αποτέλεσμα τα συναισθήματα ναι είναι πιο έντονα».

-Ο κόσμος του Πανιωνίου γέμισε το κλειστό της Αρτάκης στο ματς με την Αρμενική. Αυτό σας πρόσθεσε ένα έξτρα άγχος;

«Δεν θα έλεγα πως είχαμε παραπάνω άγχος. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι μας ήταν εκπληκτική και πιστεύω πως έπαιξαν σημαντικό ρόλο που φτάσαμε στη νίκη».

-Ποια ήταν τα στοιχεία που είχε ο Πανιώνιος και κατάφερε να φτάσει στην άνοδο;

«Θεωρώ πως τρία είναι τα στοιχεία. Συνοχή, υπευθυνότητα και σωστή οργάνωση».

-Πλέον η ομάδα ανήκει στην Α2. Τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα;

«Θέλω να πω πως σίγουρα είμαστε περήφανοι. Ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς που κάναμε όλη αυτή τη χρονιά και πλέον ονειρευόμαστε ακόμη υψηλότερους στόχους».

-Τα ονόματα σας θα γραφτούν στην ιστορία του συλλόγου, καθώς για πρώτη φορά το τμήμα του ανδρικού βόλεϊ του Πανιωνίου ανέβηκε στην Α2 κατηγορία…

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός της ανόδου, διότι όπως είπατε γράφεται στην ιστορία. Περηφάνια και υψηλό γόητρο είναι το συναίσθημα που μας διακατέχει. Χαρά και κίνητρο για ένα ακόμη σκαλί παραπάνω».

Επιμέλεια-Συνέντευξη: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια