Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Θέλαμε να βρούμε ρυθμό»

Για την εικόνα της ομάδας στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε στα panionianea....

Για την εικόνα της ομάδας στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε στα panionianea.gr ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής του Πανιωνίου τόνισε -μεταξύ άλλων- πως ήθελε οι παίκτες του να βρουν αγωνιστικό ρυθμό ενόψει και της συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ ανέφερε πως ο Ιστορικός θα προσπαθήσει να πάρει κι άλλους βαθμούς για να ολοκληρώσει όσο καλύτερα γίνεται τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φιλικό με τον Απόλλωνα: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ρυθμό και είναι λογικό αυτό γιατί ήταν και πολλά παιδιά που έπαιξαν μετά από αρκετό καιρό παιχνίδι, δεν ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Σίγουρα μπορεί να ήθελα μία καλύτερη εικόνα, αλλά είχαν προηγηθεί και κάποιες προπονήσεις δυνατές. Από εκεί και πέρα, πλέον την ομάδα μας την ξέρουμε, θέλαμε να βρούμε ρυθμό, ενόψει και του πρωταθλήματος, με έναν καλό αντίπαλο. Ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Κυριακής που έρχεται κόντρα στον Ολυμπιακό».


Για την εικόνα των παικτών που δεν αγωνίζονται πολύ: «Πλέον ξέρω καλά τα παιδιά, δεν χρειάζεται να δω πολλά από ένα ματς, μπορώ να κρίνω από τόσο καιρό. Δεν περίμενα να δω αυτό το παιχνίδι για να βγάλω συμπεράσματα. Αυτό που ήθελα ήταν να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό, κυρίως για κάποια παιδιά που δεν παίζουν πολύ στα επίσημα παιχνίδια».

Για τα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα: «Έρχονται παιχνίδι καλά, με δυνατούς αντιπάλους. Πρέπει να κοιτάξουμε να παίξουμε πολύ καλά για να πάρουμε βαθμούς και να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται το πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια