Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Καθάρισε» με τριάρα!

Με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κολοβό ο Πανιώνιος επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη και έκανε καθοριστικότατο βήμα για την...


Με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κολοβό ο Πανιώνιος επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη και έκανε καθοριστικότατο βήμα για την επίτευξη του στόχου.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, πιάνοντας σπουδαία απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασαν στην πολύ σημαντική επικράτηση και πλέον βρίσκονται με το… ένα πόδι στην επίτευξη του στόχου της παραμονής.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα και έκανε την ασιστ στο γκολ που πέτυχε ο Γιάννου.

Με αυτή τη νίκη ο Πανιώνιος έχει 38 βαθμούς και με τους τρεις που θα πάρει την ερχόμενη αγωνιστική (νίκη άνευ αγώνα με ΟΦΗ) θα φτάσει τους 41 και πλέον μπορεί να αισθάνεται πολύ πιο άνετος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 20 λεπτά το παιχνίδι δεν είχε κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει, με τους παίκτες του Ουζουνίδη να είναι εμφανές πως ήταν ιδιαίτερα αγχωμένοι από την κρισιμότητα του αγώνα.

Στο 27’ο Παναιτωλικός είχε μία αρκετά καλή στιγμή, με το ξεμαρκάριστο σουτ του Βιγιαφάνες να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο επόμενο λεπτό έγινε η φάση που προκάλεσε τα έντονα παράπονα των κυανέρυθρων. Ο Μπουμάλ μέσα στην περιοχή «τσίμπησε» την μπάλα, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να τον ανατρέπει και τον Μήτσιο να μην υποδεικνύει την παράβαση.

Στο 40’ ο Παναιτωλικός, μετά από «καραμπόλες» είχε δοκάρι. Ο Μαρτίνες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Οικονόμου δεν έδιωξε όπως θα ήθελε και παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (σ.σ. βρήκε στο δοκάρι).

Ένα λεπτό πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ο Ιστορικός είχε την καλύτερη του στιγμή, με τον Φούντα να κάνει το δυνατό σουτ και τον Ράφαελ να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Πανιώνιο. Στο 47’ ο Κολοβός πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλάσε άνοιξε το σκορ για τον Ιστορικό.

Έξι λεπτά αργότερα ο Μπακασέτας λίγο έλειψε να κάνι δύο τα τέρματα του Πανιωνίου, όμως το πολύ όμορφο σουτ που έκανε πέρασε λίγο άουτ.

Η ανωτερότητα του Πανιωνίου συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά και στο 71’ η ομάδα του Ουζουνίδη κατάφερε να κάνει το 2-0. Ο Κολοβός με έξυπνο τακουνάκι βρήκε τον Γιάννου και ο επιθετικός του Ιστορικού με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας.

Οι κυανέρυθροι δεν πάτησαν «φρένο» και στο 84’ πέτυχαν και τρίτο τέρμα! Ο Φούντας πέρας τον προσωπικό του αντίπαλο, έδωσε την μπάλα στον Κολοβό, ο οποίος με όμορφο και ψύχραιμο πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-0.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τους φίλους του Πανιωνίου στο τέλος της αναμέτρησης να χειροκροτούν "ζεστά" τους κυανέρυθρους για την εμφάνιση και τη νίκη.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Φούντας, Χατζηϊσαΐας, Κόρμπος, Κολοβός (88’ Σιώπης), Μπουμάλ, Μπακασέτας (66’ Γιάννου).

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Μπεχαράνο, Κούσας, Μαλεζάς, Κέβιν, Λαζάρ, Φωτάκης (75’ Θεοδωρίδης), Μαρτίνες (63’ Ρουσκουγιέδα), Κάπελ, Βιγιαφάνιες, Μορένο (75’ Άλβεζ).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια