Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιάννου στα panionianea.gr: «Δεν επαναπαυόμαστε...»

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Απόστολος Γιάννου. Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη Ο 25χρονος επιθετικός, ο ο...

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Απόστολος Γιάννου.

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Ο 25χρονος επιθετικός, ο οποίος διανύει εξαιρετική σεζόν με τον Πανιώνιο έχοντας πετύχει 10 γκολ στο πρωτάθλημα, μίλησε στα panionianea.gr τόσο για τον Ιστορικό όσο και για τα δικά του φετινά "κατορθώματα" και το επαγγελματικό του... μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική νίκη της ομάδας επί του Παναιτωλικού, στον στόχο της παραμονής, στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στα κυανέρυθρα αποδυτήρια, αλλά και στη στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, ο διεθνής άσος τόνισε πως ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση για το που θα τον βρει η νέα ποδοσφαιρική χρονιά, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Απόστολου Γιάννου στα panionianea.gr 

-Πόσο σημαντική ήταν η νίκη επί του Παναιτωλικού;

«Σίγουρα ήταν πάρα πολύ σημαντική αυτή η νίκη. Την χρειαζόμασταν. Νομίζω ότι ήταν ένα βήμα παραμονής. Βέβαια, ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Υπάρχει δρόμος μπροστά μας και ξέρουμε ότι στο πρωτάθλημα μπορεί κάθε στιγμή να αλλάξουν τα πράγματα. Ευτυχώς, όμως, πήραμε το παιχνίδι και είμαστε σε καλύτερη θέση πλέον».

-Αρχικά φάνηκε η ομάδα να έχει άγχος, όμως δείξατε ωριμότητα και υπομονή στο παιχνίδι και φτάσατε στην επιτυχία…

«Όπως το είπες. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι, δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο, είχαμε σωστή λειτουργία. Μπήκε γρήγορα το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και μετά λύθηκαν τα πόδια μας. Κάναμε τις ευκαιρίες γκολ, κάτι πολύ σημαντικό, γιατί σε άλλα ματς το έχουμε πληρώσει αυτό».

-Με τους τρεις βαθμούς επί του ΟΦΗ θα φτάσει ο Πανιώνιος τους 41. Πιστεύεις ότι θα φτάσουν τελικά αυτοί οι βαθμοί για να σωθεί η ομάδα;

«Δεν ξέρω ακόμα αν θα μας φτάσουν αυτοί οι βαθμοί. Εμείς σίγουρα δεν θα πρέπει να επαναπαυτούμε σε αυτό. Θα κυνηγήσουμε όλα τα παιχνίδια έως το τέλος».

-Μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ακολουθούν οι αγώνες με Ολυμπιακό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Τι να περιμένουμε από την ομάδα;

«Όπως είπα και πριν δεν επαναπαυόμαστε στους βαθμούς που έχουμε. Θα κυνηγήσουμε όλα τα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και άλλους βαθμούς. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην το κάνουμε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Θα ξεκουραστούμε όσο γίνεται τώρα που δεν έχουμε και παιχνίδι εμείς και στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε για τους επόμενους αγώνες».

-Είδαμε πολλά χαμόγελα από όλους στην ομάδα μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού. Πόσο σημαντικό είναι για μία ομάδα να υπάρχει τέτοιο καλό κλίμα όπως φαίνεται ότι υπάρχει στον Πανιώνιο;

«Είναι θετικό ότι είμαστε σχεδόν όλοι Έλληνες και νεαρά παιδιά. Έχουμε δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικό κλίμα, που είναι από τα σημαντικότερα. Αν στην αρχή της χρονιάς έβλεπες την ομάδα σαν μονάδες έλεγες ότι θα είναι η πρώτη υποψήφια για να πέσει. Μετά όμως είδαν όλοι πως και με τον κ. Τερεζόπουλο και τον κ. Ουζουνίδη έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο, που παίζει καλό ποδόσφαιρο».

-Έφτασες τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα. Φαντάζομαι πως είσαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την φετινή σου παραγωγικότητα ;

«Σαφώς και είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από τα τέρματα που έχω πετύχει. Το πιο θετικό όμως είναι ότι έρχονται και οι νίκες για τον Πανιώνιο».

-Μίλησε μου για την εμπειρία σου με την Εθνική ομάδα…

«Πραγματικά φοβερή εμπειρία. Είναι άλλη αίσθηση να φοράς το εθνόσημο. Θα ήθελα να συνεχίσω έτσι και να με ξανακαλέσει ο ομοσπονδιακός προπονητής στην ομάδα».

-Το συμβόλαιο σου με τον Πανιώνιο ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι. Έχεις πάρει την απόφαση για την συνέχεια της καριέρας σου;

«Ακόμα υπάρχουν συζητήσεις. Δεν υπάρχει κάτι το δεδομένο. Εγώ όπως έχω ξαναπεί προτεραιότητα μου ήταν και είναι να σωθεί η ομάδα και εν συνεχεία θα δούμε τι θα γίνει. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

-Οπότε και το ενδεχόμενο να παραμείνεις τελικά στον Πανιώνιο δεν έχει κλείσει;

«Δεν έχει κλείσει όχι…».

-Το όνειρο σου, οι βλέψεις σου για την καριέρα σου;

«Θα μου άρεσε να παίξω στο εξωτερικό, θα ήταν κάτι το διαφορετικό. Θα δούμε, όπως έρθουν τα πράγματα, αλλά βασικός μου στόχος είναι να παίξω κάπου στο εξωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια