Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γεύμα, άδεια και... αθλητικό κέντρο!

Ο Πανιώνιος με τη νίκη επί του Παναιτωλικού και τους τρεις βαθμούς που θα πάρει με τον ΟΦΗ (άνευ αγώνα) θα φτάσει τους 41 βαθμούς και πλ...

Ο Πανιώνιος με τη νίκη επί του Παναιτωλικού και τους τρεις βαθμούς που θα πάρει με τον ΟΦΗ (άνευ αγώνα) θα φτάσει τους 41 βαθμούς και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από τον στόχο της παραμονής.

Άπαντες στο κυανέρυθρο στρατόπεδο ατενίζουν πλέον τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ωστόσο τόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας γνωρίζουν καλά πως δεν πρέπει να αδιαφορήσουν για τα επόμενα παιχνίδια, αφού δεν αποκλείεται να χρειαστεί ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, τη Μεγάλη Πέμπτη (09/04) έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση και εν συνεχεία παίκτες και τεχνικό τιμ θα πάρουν άδεια μέχρι την Δευτέρα (13/03) για να χαρούν τις γιορτές του Πάσχα και από Τρίτη (14/04) θα πιάσουν εκ νέου δουλειά.

Τέλος, για σήμερα (Μεγάλη Τετάρτη 08/04) προγραμματίστηκε να γευματίσει σύσσωμη η ομάδα. Με τον τρόπο αυτό θέλει η διοίκηση να διατηρήσει το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και φυσικά να δώσει τα... εύσημα σε προπονητές και παίκτες για την πολύ καλή παρουσία του Ιστορικού στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Αθλητικό κέντρο...

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Πανιωνίου επιθυμούν και φαίνεται πως πλέον το έχουν αποφασίσει να προχωρήσει ο σύλλογος στην κατασκευή νέου αθλητικού κέντρου στην περιοχή του Κορωπίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα κεφάλαια που χρειάζονται για την αποπεράτωση ενός τέτοιου έργου δεν είναι παρά πολλά και αναμένεται να καλυφθούν από τους παράγοντες που έχουν μπει μπροστά τον τελευταίο χρόνο και έχουν πάρει στις "πλάτες" τους τον Ιστορικό.

Σκοπός είναι το νέο αθλητικό κέντρο να στεγάσει τόσο τον πρώτη ομάδα όσο και τις ακαδημίες του Πανιωνίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Έχει ιδιόκτητο οικόπεδο η ΠΑΕ στο Κορωπί; Που και πότε το αγόρασε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον λόγο που έβγαλε στο γεύμα ο πρόεδρος, έδειξε ότι η παραμονή έχει εξασφαλιστεί. Δεν ισχύει!!!. Αν δείτε το πρόγραμμα, είναι πιθανό να χρειαστούμε άλλους 2-3 πόντους..
    Θεωρώ μέγα σφάλμα του προέδρου να περνάει αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή το μήνυμα ότι όλα έχουν τελειώσει. Θα είναι κρίμα να χυθεί η καρδάρα τη τελευταία στιγμή και να πάει χαμένη η τεράστια προσπάθεια που έχουν κάνει όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή