Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έ«Χ»ασε την ευκαιρία…

Τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) πήρε ο Ιστορικός στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Ουζουνίδη δε...

Τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) πήρε ο Ιστορικός στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Ουζουνίδη δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα δύο τερμάτων που είχε.

Οι κυανέρυθροι με γκολ των Κολοβού, Μπουμάλ είχε καταφέρει να βρεθεί μπροστά στο σκορ με 2-0, όμως οι «ερυθρόλευκοι» μπόρεσαν να φέρουν το ματς στα ίσια μέσα σε δύο λεπτά (66’, 68’) και έτσι το 2-2 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας, με τους παίκτες του Πανιωνίου να δίνουν έμφαση στην ανασταλτική τους λειτουργία.

Στο 7’ ο Παπαδόπουλος αντέδρασε σωστά στο σουτ του Φουστέρ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Ιστορικού να απειλήσει, όμως το σουτ του Κολοβού μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι στο 12’ έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου όμως να δηλώνει και πάλι το «παρών», διώχνοντας το κοντινό σουτ του ξεμαρκάριστου Φορτούνη.

Στα επόμενα λεπτά οι κυανέρυθροι ανέβασαν ρυθμούς και στο 26’ ευτύχισαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μπακασέτας έβγαλε την μπάλα στον Μπουμάλ, αυτός είδε τον ελεύθερο Κολοβό και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του ματς, ο Πανιώνιος πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε και έτσι το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Ουζουνίδη να προηγείται στο σκορ.

Το ξεκίνημα της επανάληψης δεν επιφύλασσε κάτι ιδιαίτερο, με τον Ιστορικό να διατηρεί το τέμπο του αγώνα.

Μάλιστα στο 56’, σε μία πολύ όμορφη αντεπίθεση, οι κυανέρυθροι κατάφεραν να κάνουν δύο τα τέρματα τους.

Ο Φούντας έδωσε σωστά στον Κολοβό, αυτός έκανε εξαιρετική κίνηση και ντρίμπλα, δίνοντας την μπάλα στον Μπουμάλ. Ο τελευταίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 για τον Ιστορικό.

Τα επόμενα λεπτά όμως άνηκαν στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι εκμετελεύτηκαν τα αμυντικά κενά του Πανιωνίου και «χτύπησαν».

Αρχικά στο 66’ ο Μήτρογλου ανενόχλητος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από ενέργεια και ασιστ του Μπενίτες.

Δύο λεπτά αργότερα ο Τσόρι με ατομική ενέργεια και σουτ, το οποίο κόντραρε κιόλας, έφερε το ματς στα ίσια, για το 2-2.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο οι υποδείξεις του διαιτητή Μάνταλου προκάλεσαν τις έντονες αποδοκιμασίες των φίλων του Πανιωνίου, καθώς με τα σφυρίγματα του έφερνε συνέχεια τους κυανέρυθρους σε θέση άμυνας.

Στα τελευταία λεπτά, πάντως, ο Ιστορικός στάθηκε και τυχερός, καθώς ο Ολυμπιακός έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Στο 89’ ο Φορτούνης έστειλε την μπάλα άουτ σε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο και στις καθυστερήσεις ο Μπενίτες έκανε το δυνατό σουτ, με τον Παπαδόπουλο όμως αρχικά να διώχνει την μπάλα και εν συνεχεία να χτυπάει στο δοκάρι.

Έτσι, το 2-2 έμεινε έως το τέλος και ο Πανιώνιος –όπως ήρθε το ματς- έβαλε έναν ακόμη σημαντικό βαθμό στο «σακούλι» για την επίτευξη του στόχου.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Χατζηισαϊας, Οικονόμου, Τασουλής, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Φούντας, Μπουμάλ (77’ Σιώπης), Μπακασέτας (61’ Γιάννου), Κολοβός (71’ Καθάριος)

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Μποτία (45’ Τσόρι), Σαντάνα, Γιαννούλης, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ (58’ Μπενίτες), Φουστέρ (72’ Ντοσεβί), Φορτούνης και Μήτρογλου

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Μπραβο μαγκες συνεχισται ετσι και κοντρα σε Μανταλους ελπιζω και πιστευω οτι θα παρουμαι αλλα δυο θετικα αποτελεσματα συγχαρητηρια σε ολους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή