Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δεν νικήσαμε λόγω... Παπαδόπουλου»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα και δεν κατάφερε να νικήσει τον Πανιώνιο εξαιτίας της εξαιρετικής απόδοσης του Παπαδ...

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα και δεν κατάφερε να νικήσει τον Πανιώνιο εξαιτίας της εξαιρετικής απόδοσης του Παπαδόπουλου εξέφρασε ο Βίτορ Περέιρα.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Αυτό που θέλω να βλέπω δεν είναι να είναι ένα παιχνίδι σαν τένις, πάνω-κάτω. Προτιμώ πιο οργανωμένο παιχνίδι. Είχαμε σκοπό να κυνηγήσουμε το παιχνίδι και κάναμε αλλαγή για να φτάσουμε στην ισοφάριση. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, κάναμε ποιοτικό παιχνίδι και μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ, όμως ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έκανε πολύ καλή δουλειά και γι’ αυτό δεν νικήσαμε. Τα γκολ τα φάγαμε στις αντεπιθέσεις».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα: «Δεν έχουμε μόνο 11 ποδοσφαιριστές στην διάθεση μας. Όλοι αξίζουν την ευκαιρία τους και να δείξουν τι μπορεί να κάνουν. Το παιχνίδι μας ήταν καλό, οργανωμένο, είχαμε συμπαγές πρόσωπο. Ο λόγος που δεν κερδίσαμε ήταν πως και ο αντίπαλος έχει ποιότητα και στις αντεπιθέσεις τους πέτυχαν δύο γκολ».

Για τον Κολοβό: «Σέβομαι τον Κολοβό. Έχει ποιότητα σαν παίκτης. Σήμερα όμως κοίταγα την δική μας ομάδα και όχι τους παίκτες των αντιπάλων».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Μάλλον λόγο διαιτησίας κατάφερες να πάρεις ισοπαλία σούργελο της κοινωνίας περέιρα

    https://panionios3panos.wordpress.com/2015/04/26/panionios-gay-26042015-football/

    ΑπάντησηΔιαγραφή