Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δουλέψαμε σκληρά όλοι μας...»

Ξεχωριστές είναι αυτές οι μέρες του Πάσχα για τους ανθρώπους του Πανιωνίου καθώς η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου τη...

Ξεχωριστές είναι αυτές οι μέρες του Πάσχα για τους ανθρώπους του Πανιωνίου καθώς η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της, σύμφωνα με τον Χρήστο Δάρα.

Ο πρόεδρος του Ιστορικού έστειλε τις ευχές του, μέσω της επίσημης ιστοσελίδα του συλλόγου, κάνοντας παράλληλα ειδική αναφορά στο έργο που έχει κάνει τόσο η διοίκηση όσο και οι προπονητές και οι παίκτες του Πανιωνίου.

Αναλυτικά:

"Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Για όλους εμάς στις τάξεις του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, αυτές οι Άγιες Μέρες είναι ξεχωριστές, καθώς έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την επίτευξη του στόχου μας.

Μια δύσκολη αποστολή, την οποία αναλάβαμε από πέρσι το καλοκαίρι, μαζί με τον Νίκο Ζαμάνη και τον Κυριάκο Σκούρα και φυσικά και όλα τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και είμαστε πολύ κοντά στο να την φέρουμε εις πέρας.

Δουλέψαμε σκληρά όλοι μας, Διοίκηση, προπονητές, παίκτες και υπαλληλικό προσωπικό και νομίζω ότι έχουμε καταφέρει πολλά. Μπορούμε σίγουρα περισσότερα και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε, ούτως ώστε η νέα χρονιά να βρει ακόμα πιο δυνατό τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ σε όλα τα επίπεδα.

Χρόνια πολλά σε όλους".

1 σχόλιο

  1. Kαλη Ανασταση σε ολους παικτες προπονητες διοικηση για τον αγωνα που εδωσαν κατω απο δυσκολες συνθηκες και ολοι οι ΣυνΠανιωνιοι ευχομεθα ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ να τα καταφερη οριστικα να βαλη τις βασεις για μια εξυγιανσυ και να μην βρεθουν διοικησεις στο μελλον που θα φερουν ξανα πισω την αγαπημενη μας ομαδα τωρα πρεπη να παρουμε αλλο ενα θετικο στους τρις δυσκολους αγωνες θα τα καταφερουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή