Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κολοβός: «Είμαι ευγνώμων στον Πανιώνιο»

Ο Πανιώνιος με τη νίκη επί του Παναιτωλικού κατά 99% έχει πετύχει τον στόχο της παραμονής σύμφωνα με τον Δημήτρη Κολοβό. Ο πρωταγωνιστή...

Ο Πανιώνιος με τη νίκη επί του Παναιτωλικού κατά 99% έχει πετύχει τον στόχο της παραμονής σύμφωνα με τον Δημήτρη Κολοβό.

Ο πρωταγωνιστής της επικράτησης του Ιστορικού εμφανίστηκε ικανοποιημένος τόσο από το "τρίποντο" όσο και από την προσωπική του απόδοση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε για την παρουσία του στον Πανιώνιο τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά και για το που αφιερώνει τα γκολ που πετυχαίνει.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova...

Για τη νίκη και την εμφάνιση του: «Σημαντική η νίκη μας,  που πιστεύω είναι και η σωτηρία για την ομάδα και προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση μου και μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς».

Για το αν ήταν η καλύτερη του εμφάνιση: «Πιστεύω πως και παραγωγικά κιόλας ότι ήταν η καλύτερη μου φετινή εμφάνιση».

Για το αν φτάνουν οι 41 βαθμοί για την παραμονή: «Ανάλογα και με το τι θα γίνει στα άλλα αποτελέσματα θα ξεκαθαρίσει αν μας χρειαστούν παραπάνω βαθμοί. Σίγουρα κάναμε πολύ μεγάλο βήμα,θεωρώ ότι κατά 99% έχουμε σωθεί, όμως ακόμα θα περιμένουμε».

Για το τι τους είπε ο Ουζουνίδης: «Μας έδωσε συγχαρητήρια, ότι είμαστε μία οικογένεια και μπέσα από το σύνολο καταφέραμε να κάνουμε αυτή τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα αυτό».

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν και τον Πανιώνιο: «Θέλω να καταφέρω να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό. Ο Πανιώνιος με έχει αναδείξει. Ευχαριστώ την ομάδα, είμαι ευγνώμων στον Πανιώνιο. Είμαι πέντε χρόνια στον Πανιώνιο και θέλω πραγματικά να φύγει από αυτές τις θέσεις, είναι μεγάλη ομάδα ο Πανιώνιος για να παίζει για την παραμονή».

Για το που αφιερώνει τα γκολ: «Στον πατέρα μου τα αφιερώνω πάντα. Θεωρώ ότι είναι κοντά μου ακόμα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Μπραβο παλληκαρι μου μην το βαλης κατω δουλεψε και προσεχε την ψυχολογια σου μην σε βαλη κατω εχης τρομερα προσοντα και πιστευω οτι μπορεις να κανης μεγαλη καριερα οχι μονο στον οσφπ αλλα και στην ευρωπη απλα πιστεψε στον ευατο σου και απεδειξε στον νεο προπονιτη στο μεταξυ μας παιχνιδι οτι πολλους απο αυτους που παιζουν στο λιμανι οτι εισαι καλυτερος τωρα δωστα ολα για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ μεχρι το τελευταιο παιχνιδι να παρουμε αλλους 6 βαθμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή