Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιάννου

Την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό συνέχισε την Τρίτη (21/04) ο Πανιώνιος, με προπόνηση που διεξήχθη στη Βάρ...

Την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό συνέχισε την Τρίτη (21/04) ο Πανιώνιος, με προπόνηση που διεξήχθη στη Βάρη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του είχαν καταρτίσει πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και τακτικής, το οποίο περιλάμβανε και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Απόστολος Γιάννου, που ανεβάζει καθημερινά τους ρυθμούς της προπόνησής του, ακολούθησε για μία ακόμη μέρα μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης της ομάδας. Το δικό του πρόγραμμα ακολούθησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ οι Αλέξανδρος Μουζακίτης, Ξενοφώντας Πάνος και Στέλιος Ποζατζίδης έκαναν τις θεραπείες τους υπό τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή Τάσου Πλιάγκου.

Οι τερματοφύλακες, Νίκος Γιαννακόπουλος, Νίκος Παπαδόπουλος και Μανώλης Καλογεράκης, ακολούθησαν αρχικά το δικό τους πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του προπονητή τους, Βαγγέλη Φιλιππή και στη συνέχεια εντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας.

Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει επίσης στο προπονητικό κέντρο της Βάρης στις 11:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια