Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μέσα ο Γιάννου, έξω τέσσερις

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό (26/04,19:30). Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν ...

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό (26/04,19:30).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τεσσάρων ποδοσφαιριστών του. Ο λόγος για τους τραυματίες Ιμπαγάσα, Μουζακίτη, Πάνο και Ποζατζίδη.

Αντίθετα, ο Απόστολος Γιάννου, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει ανεβάσει ρυθμούς, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της ομάδας.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Έλληνα τεχνικού:
 Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Βλάχος, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Καθάριος, Γκέζος, Μπούζας, Κολοβός, Φούντας, Γιάννου, Μπουμάλ, Μπακασέτας, Μασούρας.

1 σχόλιο

  1. Μαγκες για αλλη μια φορα,στο σημερινο παιχνιδι οπως πραξαται και με την Βεροια και Παναιτωλικο πρεπη να πιστεψεται στις δυνατοτητες σας οτι μπορειτε να παρεται θετικα αποτελεσματα και στα τρια εναπομενοντα παιχνιδια ,παιξτε οπως σας εβγαλαν τα πλανα οι προπονητες σας και αποδειξεται σε ολοι την φιλαθλοι ΕΛΛΑΔΑ οτι η βαθμολογικη θεση που βρισκετε ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ειναι πλασματικη ,εισθε ολοι ταλαντουχοι, μην αδικειται τους ευατους σας ξεκινοντας απο σημερα καντε ολους αυριο στα πρωτοσελιδα των οπαδικων και μη εφημεριδων να ομιλουν για σας ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ 3Χ3 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή