Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να ξαναβρεθεί ο Πανιώνιος εκεί που του αξίζει»

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε εύκολα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι μεφανώς απογοητευμένοι. Μετά το τέλος του μ...

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε εύκολα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι μεφανώς απογοητευμένοι.

Μετά το τέλος του ματς ο Κρις Χουγκάζ ανέφερε αναλυτικά:

«Ηταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να γίνε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα μου. Οταν δεν υπάρχει προετοιμασία, δεν μπορεί να υπάρξει και ανάλυση. Η ομάδα είναι σε μία διαδικασία και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Δυστυχώς τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα και δεν θέλω να τα επαναλαμβάνω κάθε εβδομάδα. Η ομάδα του Πανιωνίου είναι μεγάλη, αυτό θα το λέω κάθε φορά. Εχει βγάλει αθλητές, παίκτες και προπονητές κι ελπίζω αυτό το βήμα το πίσω να αποτελέσει την φόρα για να ξαναβρεθεί ο Πανιώνιος εκεί που του αξίζει. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πορεία του. Είναι πάντα σημαντικό μία ελληνική ομάδα να βρίσκεται ψηλά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον κόουτς Σφαιρόπουλο και στον Ολυμπιακό στο Final 4 και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κατέβει η ομάδα μας. Είμαι ο τέταρτος προπονητής, έχουν αλλάξει διοικήσεις και με όλα αυτά τα μπαλώματα δεν μπορείς να κάνεις ομάδα. Η ομάδα βασίζεται στην ομοιογένεια εντός κι εκτός γηπέδου. Οταν αυτά απουσιάζουν, τα προβλήματα καταλήγουν μέσα στο παρκέ».

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος από την πλευρά των παικτών του Πανιωνίου ανέφερε πως, «Ηταν ένα πολύ δύσκολο απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος με αρκετή δουλειά και προσπάθεια έφτασε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Εμείς είχαμε τις ατυχίες μας και με όσα έχουν συμβεί, δεν καταφέραμε να προετοιμαστούμε σωστά. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη κι εύχομαι τα καλύτερα για το Final 4»


Δεν υπάρχουν σχόλια