Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν ανησυχούν στον Πανιώνιο

Δεν υπάρχει ανησυχία στο "στρατόπεδο" του Πανιωνίου για  το δημοσίευμα (και η απόφαση του τακτικού διαιτητικού δικαστηρίου) πο...

Δεν υπάρχει ανησυχία στο "στρατόπεδο" του Πανιωνίου για  το δημοσίευμα (και η απόφαση του τακτικού διαιτητικού δικαστηρίου) που αναφέρει για τα χρωστούμενα στον πρώην παίκτη της ομάδας, Δημήτρη Δρόσο.

Μάλιστα, από τον Πανιώνιο αναφέρουν πως έχουν διακανονιστεί τα πάντα και η πρώτη δόση χρημάτων θα καταβληθεί στον ποδοσφαιριστή ακόμη και τις επόμενες ώρες.

Οι δόσεις στον Δρόσο είναι 15 και θα καταβάλλονται προς το τέλος κάθε μήνα.

Έτσι, το θέμα που προέκυψε ξαφνικά δεν φαίνεται να ανησυχεί καθόλου τους ανθρ'ωπους του Ιστορικού και φυσικά δεν υφίσταται περίπτωση αφαίρεσης βαθμών ή μη ορισμό αγώνων του Πανιωνίου.

2 σχόλια

  1. Ποιός είναι αυτός ρε παιδιά!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αραγε ποιος ηταν υπευθηνος τον Αυγουστο του 2011????? και πηρε αυτο το κελεπουρη την τελευταια ημερα των μεταγραφων και του εκανε και τριετες συμβολαιο χωρις να εχει ουτε ενος λεπτου συμμετοχη στα δυο χρονια που εμεινε στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ και τωρα καλειτε να πληρωσει η ομαδα μας αυτα τα νταβατζιλικια καποτε ολοι αυτοι πρεπει να λογοδοτησουν για να μην ξανα επαναλειφθουν τετοια φαινομενα.ΕΛΠΙΖΩ Η ΠΑΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ΤΕΤΟΙΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή