Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δεν βλέπω πολύ κόσμο στα δύσκολα...»

Στην... άκρη άφησε την ήττα από τον Πανελευσινιακό ο Κρις Χουγκάζ και αναφέρθηκε -κυρίως-στην επόμενη μέρα του Πανιωνίου. «Οι παίκτες κ...

Στην... άκρη άφησε την ήττα από τον Πανελευσινιακό ο Κρις Χουγκάζ και αναφέρθηκε -κυρίως-στην επόμενη μέρα του Πανιωνίου.

«Οι παίκτες καταλαβαίνουν το μέγεθος της φανέλας και συνεχίζουν. Το αύριο του Πανιωνίου θα βασιστεί σε ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα. Πολλοί αγαπήσαμε την ομάδα λέγοντας “Πανιώνιος στα εύκολα, Πανιωνάρα στα δύσκολα”, αλλά δεν βλέπω πολύ κόσμο τώρα στα δύσκολα. Θα βασιστούμε στα φυτώριά μας. Όσοι ήταν στη διοίκηση έκαναν προσπάθεια, αλλά τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Το θέμα δεν είναι πού θα βρεθεί η ομάδα, αλλά να υπάρχει οργάνωση για να υπάρχει και στόχος. Εγώ και στην ΕΣΚΑ να πάμε, θα είμαι δίπλα», ήταν τα λόγια του.

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Βασίλης Ξανθόπουλος: «Τα προβλήματα στην ομάδα είναι τεράστια. Οι πληρωμές είναι πάρα πολύ πίσω και υπήρχε αρχικά η σκέψη να κάνουμε αποχή, αλλά αποφασίσαμε ότι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους από σεβασμό στην ιστορία της ομάδας. Καταλαβαίνουμε ότι η διοίκηση έχει πολλά προβλήματα, αλλά οι δυσκολίες είναι τεράστιες. Σε πολλές ομάδες υπάρχουν παίκτες με βιοποριστικό πρόβλημα. Εγώ έχω παίξει στις καλές εποχές, ενώ άλλα παιδιά δεν τις έχουν προλάβει. Καλό είναι να ξέρει ο κόσμος που έδινε κάποτε καλά λεφτά, δίνει και τώρα αλλά όχι σε όλους».

1 σχόλιο

  1. κ. Χουγκάζ την ομάδα την ρίξατε εσείς και η παρέα σας εδώ και 3 αγωνιστικές για να βγάζετε ταλέντα στην Β ΕΘΝΙΚΉ και να τα πουλάτε
    σε συνεργασια με τους μανατζαραίους .
    κ. Χουγκάζ οι οπαδοί του Πανιωνίου δεν είναι χαζοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή