Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αισιοδοξία για Γιάννου

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε και την Παρασκευή (03/04) ο Απόστολος Γιάννου και αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή για τον εντός έδρας ...

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε και την Παρασκευή (03/04) ο Απόστολος Γιάννου και αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα του Ιστορικού με τον Παναιτωλικό.

Ο Έλληνας επιθετικός για μία ακόμη μέρα ακολούθησε αρχικά το ατομικό του πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου και προς το τέλος της προπόνησης, πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, στον αγωνιστικό χώρο βγήκε για πρώτη φορά μετά την αρθροσκόπηση στην οποία είχε υποβληθεί  και ο Αλέξανδρος Μουζακίτης, ο οποίος και εκτέλεσε πρόγραμμα σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού και προέδρου της ομάδας, Χρήστου Δάρα.

Ο νεαρός παίκτης μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Αριέλ Ιμπαγάσα και Ξενοφώντας Πάνος συνέχισαν για μια ακόμα ημέρα το πρόγραμμα αποκατάστασής τους, σύμφωνα με το πρόγραμμα του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (04/04) με χαλάρωμα που θα γίνει στο στάδιο της Νέας Σμύρνης στις 11:00. Ακολούθως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα απαρτίζουν την αποστολή του Ιστορικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια