Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πίστη για θετικό αποτέλεσμα

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται απόψε (26/04,19:30) ο Ιστορικός για την 32η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι κυανέρυθροι έχουν προετοιμαστεί ...

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται απόψε (26/04,19:30) ο Ιστορικός για την 32η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το εν λόγω παιχνίδι, με την ομάδα του Ουζουνίδη να είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό προκειμένου να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο έμπειρος προπονητής έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μην φοβηθούν τον αντίπαλο τους και άπαντες τις τάξεις του συλλόγου ευελπιστούν πως και με την βοήθεια του κόσμου θα καταφέρει ο Πανιώνιος να πάρει βαθμούς ή βαθμό.

Στην διάθεση του  46χρονου τεχνικού έχει τεθεί ο Απόστολος Γιάννου, ωστόσο αποτελεί "ερωτηματικό" αν ο Έλληνας επιθετικός θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Το πιθανότερο είναι να μην "πιεστεί" από το ξεκίνημα του αγώνα ο Γιάννου και έτσι ο Κολοβός να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης, με τον Μπακασέτα να είναι ο άμεσος "συνεργάτης" του.

Εκτός τέθηκαν οι τραυματίες Ιμπαγάσα, Μουζακίτης, Πάνος και Ποζατζίδης.

Αναλυτικά η αποστολή:
Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Βλάχος, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Καθάριος, Γκέζος, Μπούζας, Κολοβός, Φούντας, Γιάννου, Μπουμάλ, Μπακασέτας, Μασούρας.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος...»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στις δηλώσεις του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Πρέπει να δώσουμε το 100%, να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο όπως στα περισσότερα τελευταία ματς και θα δούμε τι θα γίνει. Μπορεί να έχει πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, όμως είναι μια ομάδα που θέλει να κερδίζει συνέχεια. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε καλοί. Και η δική μας εικόνα είναι πολύ καλή το τελευταίο διάστημα, οπότε περιμένω κάτι ανάλογο. Πρέπει να μας βοηθήσουν και οι συγκυρίες του ματς, θα έχουμε σίγουρα λιγότερες ευκαιρίες απ’ ότι στα περισσότερα ματς, όμως θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος, πάντως ,πιστεύω πολύ σ’ αυτά τα παιδιά».

Για το αν θα τον ικανοποιήσει η ισοπαλία είπε: «Δεν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο από τώρα. Αν μπεις μ’ αυτό το σκεπτικό σε ένα ματς, θα χάσεις, πρέπει να σκέφτεσαι πάντα τη νίκη. Για να πάρεις αποτέλεσμα θα πρέπει να είσαι απειλητικός, με αμυντική συμπεριφορά δεν κερδίζεις τίποτα, γιατί ο αντίπαλος έχει ατομική ικανότητα και μπορεί να σου δημιουργήσει φάσεις. Ανάλογα με το παιχνίδι θα δούμε και αν μας ικανοποιεί ο βαθμός. Έχουμε φτάσει στο τέλος, όλες οι ομάδες είναι κοντά και την πραγματική διαφορά την κάνουν οι τρεις πόντοι, οπότε εμείς αυτό θα επιδιώξουμε».

Τα εισιτήρια 

Θύρα 2: 10 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ)
Θύρα 3: 10 ευρώ
Θύρα 4: 15 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ)
Θύρα 7: 15 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ)

Η πώληση των εισιτηρίων για σήμερα (Κυριακή 26/04) θα γίνεται από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, όπου το εκδοτήριο  θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη, θα λειτουργήσει από τις 15:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια