Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χαμόγελα για Γιάννου

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Απόστολο Γιάννου στην προπόνηση της Πέμπτης (02/04), που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη. Ο Έλληνας επιθετικός το...

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Απόστολο Γιάννου στην προπόνηση της Πέμπτης (02/04), που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη.

Ο Έλληνας επιθετικός του Ιστορικού, αν και αρχικά έκανε ατομικό πρόγραμμα, στη συνέχεια συμμετείχε κανονικά στο δεύτερο μέρος της προπόνησης των κυανέρυθρων, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού και προέδρου της ομάδας, Χρήστου Δάρα και του φυσιοθεραπευτή Τάσου Πλιάγκου.

Έτσι, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα ανεβάζει ρυθμούς και φέρνει... αισιοδοξία στο προπονητικό τιμ ότι τελικά θα καταφέρει να είναι έτοιμος για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Εκείνοι που δεν θα αγωνιστούν στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου θα είναι  Πάνος, Μουζακίτης και Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μέσος ακολουθεί το θεραπευτικό του πρόγραμμα και πλέον έχει τεθεί οριστικά νοκ άουτ για τον κυριακάτικο αγώνα.

Από εκεί και πέρα, οι τερματοφύλακες, Νίκος Παπαδόπουλος, Νίκος Γιαννακόπουλος και Μανώλης Καλογεράκης, αρχικά ακολούθησαν πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του προπονητή τους, Βαγγέλη Φιλιππή και στην συνέχεια εντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Τέλος ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης, είχε συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας Κ20, Δημήτρη Κοροπούλη. Οι δύο προπονητές αντάλλαξαν απόψεις για προπονητικά και αγωνιστικά θέματα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια