Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δίτερμα με... Γιάννου!

Με προπόνηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, συνεχίστηκε την Παρασκευή (24/04) η προετοιμασία του Ιστορικού για την εντός έδρας...

Με προπόνηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, συνεχίστηκε την Παρασκευή (24/04) η προετοιμασία του Ιστορικού για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (26/04,19:30) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε οικογενειακό δίτερμα, στο οποίο συμμετείχε κανονικά ο Απόστολος Γιάννου, ο οποίος δείχνει καθημερινά πως ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Βέβαια, δεν αποκλείεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης να μην ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Έλληνα επιθετικό στο ματς με τους Πειραιώτες, για να μην "πιέσει" από το ξεκίνημα τον ποδοσφαιριστή.

Έτσι είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Δημήτρη Κολοβό να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης, με τον Τάσο Μπακασέτα να είναι ο άμεσος "συνεργάτης" του. Κάτι άλλωστε που δοκίμασε ο έμπειρος προπονητής και στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Από εκεί και πέρα, οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Ξενοφώντας Πάνος, Αλέξανδρος Μουζακίτης και Στέλιος Ποζατζίδης, ακολούθησαν για μία ακόμη μέρα το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (25/04) ο τεχνικός του Ιστορικού θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για το ματς της Κυριακής.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια