Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οικογενειακό γεύμα... (photos)

Το δικό της "ευχαριστώ" σε παίκτες και τεχνικό τιμ είπε η διοίκηση του Πανιωνίου μέσω ενός "οικογενειακού" δείπνου...

Το δικό της "ευχαριστώ" σε παίκτες και τεχνικό τιμ είπε η διοίκηση του Πανιωνίου μέσω ενός "οικογενειακού" δείπνου που παρέθεσε. Ομιλία Δάρα σε παίκτες και τεχνικό τιμ. 

Το «παρών» έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, το προπονητικό επιτελείο, το υπαλληλικό προσωπικό, αλλά και ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Ζαμάνης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Κυριάκος Σκούρας, Νίκος Μιγόπουλος και Νεκτάριος Κατσιγιάννης, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής Αντώνης Μανίκας.

Ο Πρόεδρος Χρήστος Δάρας μάλιστα, ευχαρίστησε προσωπικά τους συντελεστές της φετινής επιτυχίας του Πανιωνίου, που -όπως τόνισε- κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα πολύ πριν το τέλος του πρωταθλήματος, σε μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες.

«Θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε πρώτα εσάς τους παίκτες. Γιατί αν δεν είχατε κάνει αυτή την προσπάθεια, δεν θα είχατε δικαιώσει όλη τη διοίκηση, για να είμαστε σ’ αυτό το τραπέζι σήμερα. Πραγματικά σας ευχαριστούμε για την υπομονή που κάνατε και για την αγωνιστικότητα που δείξατε. Φτάσαμε πριν το Πάσχα να μπορούμε να τρώμε και να γελάμε, γιατί εσείς μας δώσατε τη χαρά», είπε στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της ομάδας, ευχαριστώντας και τα υπόλοιπα μέλη που συντέλεσαν στην παραμονή του Πανιωνίου στη Σούπερ Λίγκ:

«Το δεύτερο ευχαριστώ πάει στον προπονητή μας και στο επιτελείο του. Κι αυτοί μας προσέφεραν ένα χαμόγελο που δεν ξέρουμε αν θα το είχαμε.

Το τρίτο ευχαριστώ είναι στους ανθρώπους που είναι δίπλα σας, πέρα απ’ τη διοίκηση. Αυτούς που κάνουν υπομονή και στέκονται κοντά σας και κοντά μας για να μπορέσουμε να φτάσουμε σήμερα, πολύ πριν απ’ το τέλος, να λέμε ότι είμαστε ζωντανοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε, παρά όλα τα προβλήματα που είχαμε στην αρχή της χρονιάς».

* Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στο restaurant «ΙΩΔΙΟ» στην Νέα Σμύρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια