Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έ«X»ασε την ευκαιρία

Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την ανωτερότητα του σε γκολ και έτσι αναδείχθηκε ισόπαλο 0-0 με τον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη. Η...


Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την ανωτερότητα του σε γκολ και έτσι αναδείχθηκε ισόπαλο 0-0 με τον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έχασε πολλές φάσεις για να σκοράρει, με μεγαλύτερη αυτή του Φούντο στο 31’, όπου το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι.

Με αυτή την ισοπαλία ο Ιστορικός έχασε σημαντική ευκαιρία για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο παρέμεινε ψηλότερα από τον Πλατανιά στην βαθμολογία.

Το παιχνίδι


Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3ο λεπτό έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όμως το σουτ του Γιάννου από πλεονεκτική θέση πέρασε λίγα μέρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι κυανέρυθροι συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι στο ματς και στο 15’ είχαν μία ακόμη καλή στιγμή, με τον Φούντα να δίνει στον Μπακασέτα, όμως το σουτ του τελευταίου πέρας άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπουμάλ συνδυάστηκε πανέμορφα με τον Γιάννου, ωστόσο ο Μπανανά πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα πριν σκοράρει προ κενής εστίας ο παίκτης του Ιστορικού.

Στην εξέλιξη της φάσης οι κυανέρυθροι σπατάλησαν μία ακόμη καλή ευκαιρία, με το σουτ του Γιάννου μέσα από την περιοχή να περνάει άουτ.

Στο 31’ ο Ιστορικός έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο Φούντας έκανε ένα φανταστικό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ολίμπα.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη πίεζαν τον αντίπαλο και στο 40’ ήταν η σειρά του Μπουμάλ να μην καταφέρει να σκοράρει. Ο άσος του Πανιωνίου έκανε το αδύναμο σουτ μέσα από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα του Πλατανιά να μπλοκάρει.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στα πρώτα λεπτά της «επανάληψης», με τον Πανιώνιο να έχει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει τον αντίπαλο για να πετύχει ένα γκολ.

Στη συνέχεια ο Πλατανιάς «πάγωσε» τον ρυθμό, με τους παίκτες του Ιστορικού να προσπαθούν να διασπάσουν την διπλή άμυνα ζώνης των φιλοξενούμενων, αλλά χωρίς επιτυχία.

Στο 88’ ο Τασουλής έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και έτσι το 0-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Σιώπης (68’ Γκέζος), Τασουλής, Μπουμάλ, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Γιάννου, Φούντας (68’ Κολοβός), Χατζηισαΐας, Μπακασέτας (86’ Μπούζας).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπα, Γκόμες (45’ Μενδρινός), Μπανανά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Ζαραδούκας, Τετέ, Τόρες, Δημήτρης, Κάσιο (61’ Αποστολόπουλος), Γκαβιλάν (83’ Μιλόνοβιτς)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια