Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προσφορά...

Του Πάνου Κατσούλα... Άλλη μια ήττα ευγενική προσφορά του Πανιωνίου στον αντίπαλο! Ή αλλιώς τα λάθη πληρώνονται! Αυτό αποδείχτηκε πε...

Του Πάνου Κατσούλα...

Άλλη μια ήττα ευγενική προσφορά του Πανιωνίου στον αντίπαλο!

Ή αλλιώς τα λάθη πληρώνονται! Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα τη χθεσινή αγωνιστική, όπου ο Πανιώνιος έκανε για πολλοστή φορά φέτος δώρο τη νίκη στον αντίπαλό του!

Έχασε 4 κλασσικές ευκαιρίες στον αγώνα, τρείς (3) στο πρώτο ημίχρονο και μία (1) στο δεύτερο, ενώ το γκολ που δέχτηκε δεν το δέχονται καν εφηβικές ομάδες! Οι επιπολαιότητες τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι πολλές και τα αμυντικά λάθη αναρίθμητα! Και τα δύο είναι αποτέλεσμα της νεανικής επιπολαιότητας και της έλλειψης εμπειριών πολλών ποδοσφαιριστών, που προβιβάστηκαν απ’ ευθείας στην πρώτη ομάδα επειδή δε γινόταν διαφορετικά!

Και φυσικά το ίδιο θα ισχύει και στο μέλλον, αφού ο Πανιώνιος είναι μια φτωχή ομάδα αλλά ευτυχώς με πολύ καλές υποδομές, οι οποίες πρέπει να διατηρηθούν ως κόρη οφθαλμού και φυσικά ν’ αναπτυχθούν περαιτέρω! Άλλωστε οι υποδομές μπορούν ν’ αποτελέσουν τον πλούτο μιάς μη εύρωστης οικονομικά ομάδας όπως ο Πανιώνιος.

Στον αγώνα με την Καλλονή ήταν παραπάνω από εμφανής η έλλειψη του Μητρόπουλου στο χώρο του κέντρου και αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι η άμυνα είναι αρκετά αργή και δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη! Ακόμη και στην παραμικρή πίεση θα υποπέσει σε λάθος! Για αυτό φέτος είναι σπάνιοι οι αγώνες που η ομάδα δεν δέχεται γκολ.

Eπίσης, χρειάζεται παραπάνω προσοχή από τον τερματοφύλακα μας στις εξόδους του. Είναι ένας τομέας που σίγουρα χρειάζεται βελτίωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια