Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σοκ με Χάνκοκ

Όσκαρ... ατυχίας για τον Λουκ Χάνκοκ! Ιδιαίτερα άτυχος είναι ο Λουκ Χάνκοκ καθώς δεν πρόλαβε να επιστρέψει από τον τραυματισμό του που...

Όσκαρ... ατυχίας για τον Λουκ Χάνκοκ!

Ιδιαίτερα άτυχος είναι ο Λουκ Χάνκοκ καθώς δεν πρόλαβε να επιστρέψει από τον τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός για δύο μήνες και υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο (4/3) φιλικό του Πανιωνίου με το Παγκράτι και χάνει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Ο 23χρονος Αμερικανός φόργουορντ τραυματίστηκε στη διάρκεια του  φιλικού προετοιμασίας των «κυανέρυθρων» και πλέον θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο 23χρονος φόργουορντ του Πανιωνίου δεν πρόλαβε να επιστρέψει από τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες (θλάση) κι έπαθε ακόμη μεγαλύτερη ζημιά.

Ο Λουκ Χάνκοκ ξεκίνησε βασικός στο  φιλικό παιχνίδι  με το Παγκράτι. Έδειχνε μάλιστα να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αφού σκόραρε τους οκτώ από τους δέκα πρώτους πόντους της ομάδας του.
Σε μια φάση κι ενώ ετοιμαζόταν να ξεκινήσει προς το αντίπαλο καλάθι χωρίς να έχει κάποιον αντίπαλο κοντά του, μάλλον "κόλλησε" το πόδι του και έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος και ουρλιάζοντας από τον πόνο.
 Για την ακρίβεια, υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα, όπερ και σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους -τουλάχιστον- έξι μήνες.

Πλέον, περιμένει να μάθει πότε θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και, εν συνεχεία, θα ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας

Μετά και το νέο αυτό πρόβλημα, ο Κρις Χουγκάζ είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει στην αγορά για έναν παίκτη στη θέση «3», προκειμένου ο Πανιώνιος να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για τη σωτηρία.

1 σχόλιο