Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιο φιλικό... (photos)

Φιλικό παιχνίδι με την Κ20 του συλλόγου έδωσε ο Πανιώνιος, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δοκιμάζει πρόσωπα και πράγματα. Η ανδρική ομάδα ε...

Φιλικό παιχνίδι με την Κ20 του συλλόγου έδωσε ο Πανιώνιος, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δοκιμάζει πρόσωπα και πράγματα.

Η ανδρική ομάδα επικράτησε με 2-0 των «μικρών», με τον τεχνικό του Ιστορικού να χρησιμοποιεί όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του.

Ο Έλληνας προπονητής είδε αγωνιζόμενους τους Καλογεράκη, Πολύδωρο Γκέζο, Βλάχο, Μουζακίτη και Χολέβα, οι οποίοι δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ «τσέκαρε» και την αγωνιστική κατάσταση των παικτών της Κ20.

Σκόρερ του φιλικού χρίστηκαν οι Μασούρας και Μπούζας, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μένει σε γενικές ικανοποιημένος τόσο από την δική του ομάδα όσο και από την Κ20.

Χρέη διαιτητή εκτέλεσε ο... αλάνθαστος  Νόνι Λίμα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καλογεράκης, Π. Γκέζος, Παντίδος, Χολέβας, Οικονόμου, Μ. Γκέζος, Γκίνη, Βλάχος, Μπούζας, Μασούρας, Μουζακίτης.

Έπαιξαν και οι: Τασουλής, Μητρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Χατζηισαϊας, Κολοβός, Μπουμάλ, Καθάριος, Μπακασέτας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Κ20: Αστράς, Μέξης, Πολυχρωνιάδης, Γιαλαμίδης, Καλύβας, Γκίνης, Ξαφέρι, Γιοματάρης, Γκούμας, Πρέντι, Παναγιωτόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Ξενάκης, Αλεξανδρόπουλος, Χαϊρούλα, Ρόπας, Παπανικολάου, Ντάγκρας, Φερεντίνος, Κάτσικας, Αντωνακόπουλος, Γεωργίου, Σταυρόπουλος, Οδεμισιώτης, Αράπης, Μπιμάι

Δείτε φωτογραφικές στιγμές από το φιλικό μέσα από τον φακό του panionianea.gr










Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια