Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Όλα είναι στο χέρι μας...»

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το φιλικό που έδωσε η ομάδα με την Κ20 μίλησε στα panionianea.gr ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής...

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το φιλικό που έδωσε η ομάδα με την Κ20 μίλησε στα panionianea.gr ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής του Ιστορικού δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα που είδε, ενώ αναφέρθηκε και στα παιδιά της ομάδας Νέων.

Παράλληλα τόνισε πως είναι στο χέρι του Πανιωνίου να πετύχει τον στόχο της παραμονής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά είπε…

Για το φιλικό με την Κ20: «Έμεινα ικανοποιημένος από την μαχητικότητα των παικτών. Δεν είδα κάτι που δεν το περίμενα. Είδα και την Κ20, που δεν είχα καταφέρει να την δω έως τώρα, δεν είχα την δυνατότητα. Ήταν λίγο σφιγμένα τα παιδιά (σ.σ. η Κ20), αλλά είναι λογικό γιατί ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε και ελπίζω την επόμενη φορά, όποτε μπορέσουμε να ξαναπαίξουμε, να είναι πιο χαλαροί».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι όπως την περιμένουμε και όπως την βλέπουμε κάθε χρόνο. Άλλωστε είμαστε χρόνια στο χώρο, δεν είμαστε χθεσινοί. Πιστεύω ότι όλα θα κριθούν έως την τελευταία αγωνιστική. Όσον αφορά εμάς, όλα είναι στο χέρι μας για να τα καταφέρουμε».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια