Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νοκ-άουτ ο Ιμπαγάσα!

Στις υπηρεσίες του Αριέλ Ιμπαγάσα δεν θα μπορεί να υπολογίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά....

Στις υπηρεσίες του Αριέλ Ιμπαγάσα δεν θα μπορεί να υπολογίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Ο Αργεντινός μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και έτσι τέθηκε νοκ-άουτ από την σημαντική αναμέτρηση με τους Χανιώτες.

Την θέση του πολύπειρου άσου στην αρχική ενδεκάδα του Ιστορικού αναμένεται να πάρει ένας εκ των Μπακασέτα-Φούντα, ενώ στο στο βασικό σχήμα θα επιστρέψει ο Μανώλης Σιώπης.

Αντίθετα, εκτός αποστολής θα μείνει ο τιμωρημένος Κόρμπος και οι τραυματίες Βλάχος, Ποζατζίδης. Όσον αφορά τον Πάνο θα συμπεριληφθεί αρχικά στην αποστολή και στη συνέχεια θα ξεκαθαρίσει αν θα μπει στην 18αδα.

Από εκεί και πέρα, μετ' εμποδίων πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (13/03). Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Νέας Σμύρνης είχε μαζέψει νερό από την έντονη Βροχόπτωση και έτσι οι κυανέρυθροι έπαιξαν... μπάσκετ στο κλειστό του Βαρίκας.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Σκίννερ Ανδρέας-Γεώργιος13 Μαρτίου 2015 στις 11:01 μ.μ.

    KAI NA MIN KSANABEI O KORBOS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιος να μας εξηγήσει γιατί ο γάβρος έστειλε φέτος τον (ι)Μπαγάσα να παίξει στον Πανιώνιο. Δεν μπορούσε να πάει κάπου αλλού να κολλήσει τα ένσημα συνταξιοδότησης; Γιατί σε εμάς, για να μας ταλαιπωρεί κάθε λίγο και λιγάκι με τα προβλήματά του; Αυτός, όχι ποδοσφαιριστής δεν είναι, αλλά μου θυμίζει (τα χρόνια που πήγα φαντάρος) κάτι τσάτσους με σωματική ικανότητα I-5 που τους είδαμε λίγο στην αρχή και μετά μπουχός! Έλεος πια με τον τύπο, έχει και η υπομονή τα όριά της, μην μας περνάτε και τελείως για ..."μακάκες"!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή